Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 3 şi 3

Compatibilitatea Numerologică între 3 şi 3

Caracteristicile lui 3

Pozitive:

Creativ, sociabil, ușor de abordat, vizionar, energic, dinamic, expansiv, spontan, deschis la minte, gândire creativă, optimist, serviabil, amabil, încurajator, optimist, bun orator, încrezător, comunicator, iubitor al distracției, are nevoie de libertate, curajos, aventurier, exuberant, strălucitor, non-conformist, deschis la nou, libertin, pasional, vesel, artistic, surprinzător, inteligent, sensibil, abil, sociabil, se exprimă cu ușurință, entuziast, înviorător.

Negative:

Indiferent, nerăbdător, încredere exagerată în propria persoană dar și în alții, lipsit de rezistență, ușor de rănit, îngust la minte, pesimist, insensibil, egoist, tăcut, închis în sine, anti-social, leneș, auto-critic, critic exagerat, lipsa orientării, imaturitate.

Descriere

Sunt mari şanse ca între două persoane cu vibraţia destinului 3 să existe o atracţie puternică şi rapidă de la prima vedere. De cele mai multe ori, aceştia se îndrăgostesc repede unul de celălalt şi încep în scurt timp o relaţie romantică. Pe cât de multă pasiune există la început între cei doi, pe atât de rapid este posibil să se consume, urmând ca fiecare să pormească mai departe pe propriul drum, în căutarea altor experienţe interesante.

Dacă relaţia este serioasă şi ambii parteneri îşi doresc ceva de durată, atunci potrivirea dintre cei doi le va adduce numai bucurii pe plan sentimental. Se vor simţi atraşi unul de celălalt, se vor stimuli reciproc şi se vor admira continuu. Pot deveni pasionali şi devotaţi, mai ales cu timpul, după ce încep să descopere tot mai multe lucruri pe care le au în comun. Se vor ‘înfrupta’ împreună cu aceeaşi poftă din fructul dragostei lor şi se vor bucura de longevitate împreună. De-a lungul vieţii vor deveni cei mai buni prieteni/ parteneri de aventuri şi de călătorii, vor încerca împreună tot felul de excentricităţi şi îşi vor testa limitele în permanenţă.

 

Energie sexuală 3

Energia ta sexuală este debordanta şi are nevoie să fie întreţinută prin…vezi tot…

 

O astfel de relaţie este capabilă să reziste mult timp şi să ofere multă fericire şi împlinire pentru cei doi.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply