Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 3 şi 4

Compatibilitatea Numerologică între 3 şi 4

Caracteristicile lui 3

Pozitive:

Creativ, sociabil, ușor de abordat, vizionar, energic, dinamic, expansiv, spontan, deschis la minte, gândire creativă, optimist, serviabil, amabil, încurajator, optimist, bun orator, încrezător, comunicator, iubitor al distracției, are nevoie de libertate, curajos, aventurier, exuberant, strălucitor, non-conformist, deschis la nou, libertin, pasional, vesel, artistic, surprinzător, inteligent, sensibil, abil, sociabil, se exprimă cu ușurință, entuziast, înviorător.

Negative:

Indiferent, nerăbdător, încredere exagerată în propria persoană dar și în alții, lipsit de rezistență, ușor de rănit, îngust la minte, pesimist, insensibil, egoist, tăcut, închis în sine, anti-social, leneș, auto-critic, critic exagerat, lipsa orientării, imaturitate.

Caracteristicile lui 4

Pozitive:

Disciplinat, serios, riguros, auto-control, loial, conştiincios, harnic, dispus la efort fizic îndelungat, moralitate ridicată, meticulos, tradiţionalist, onest, voinţă crescută, practic, credincios, imperturbabil, senservativ, determinat, serios, organizat, progresist, bun manager, fundamente solide, realist, stabil, abil, just, orientat spre scop precis, sistematic, responsabil, bun întreţinător, constructor, disciplinat, convingeri puternice.

Negative:

Încăpăţânat, gândire îngustă, viziuni limitate, credul, inflexibil, dezagreabil, lipsa scopului, leneş, se complace cu uşurinţă în situaţii, nedisciplinat, fals, lipsa sistemului de valori, lipsa principiilor, rigiditate, frica de sărăcie.

Descriere

Este puțin probabil ca între două persoane cu cifrele de vibrație ale destinului 3 și respective 4 să existe o atracție imediată mai ales pentru că cele două au interese și atitudini diferite și foarte puține puncte în comun. Numărul 3 este mai degrabă interesat de aventuri scurte și numeroase în timp ce numărul 4 caută o relație sigură, amoroasă și pe cât posibil pe termen lung.

Dacă totuși cei doi pornesc o relație împreună, sunt mari șanse ca în scurt timp să apară și tensiunile între ei. Numărul 3 se așteaptă la multă pasiune și romantism, pe când numărul 4 este mai rezervat din acest punct de vedere. Ar avea toate acestea de oferit însă nu-i stă în fire să se exteriorizeze. În plus, un număr 4 se va simți în nesiguranță alături de un 3, va deveni suspicios și gelozia își va face apariția în scurt timp, mai ales că numărul 3 îi va da numeroase ocazii să simtă asta.

 

Energie sexuală 3

Energia ta sexuală este debordanta şi are nevoie să fie întreţinută prin…vezi tot…

Energie sexuală 4

Eşti calmă şi calculată, ai nevoie de o perioadă destul de…vezi tot…

Numărul 4 va tinde să-l controleze și să-l domine pe numărul 3, în dorința acestuia de a consturi o relație stabilă și fructuoasă. Acest fapt îl va împinge mai aprig pe numărul 3 spre alți parteneri, pentru că nu suportă să fie controlat și mai ales îngrădit. Acesta este un independent care are nevoie de libertate și de spațiu în care să se exprime liber., după propriile dorințe, oricât de complicate și nesigure ar părea acestea pentru un 4.

Pentru ca o astfel de uniune să aibă succes, este nevoie ca ambii parteneri să se dedice în totalitate relației și să depună o mare cantitate de efort și energie în a face lucrurile să meargă. Au nevoie de comunicare foarte multă și de exprimarea liberă a emoțiilor. De asemenea au nevoie să-și depășească modul ‘normal’ de viață și să accepte diferențele celuilalt, așa cum este el/ea.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply