Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 3 și 5

Compatibilitatea Numerologică între 3 și 5

Caracteristicile lui 3

Pozitive:

Creativ, sociabil, ușor de abordat, vizionar, energic, dinamic, expansiv, spontan, deschis la minte, gândire creativă, optimist, serviabil, amabil, încurajator, optimist, bun orator, încrezător, comunicator, iubitor al distracției, are nevoie de libertate, curajos, aventurier, exuberant, strălucitor, non-conformist, deschis la nou, libertin, pasional, vesel, artistic, surprinzător, inteligent, sensibil, abil, sociabil, se exprimă cu ușurință, entuziast, înviorător.

Negative:

Indiferent, nerăbdător, încredere exagerată în propria persoană dar și în alții, lipsit de rezistență, ușor de rănit, îngust la minte, pesimist, insensibil, egoist, tăcut, închis în sine, anti-social, leneș, auto-critic, critic exagerat, lipsa orientării, imaturitate.

Caracteristicile lui 5

Pozitive:

Iubitor de libertate, libertin, activ, aventurier, senzual, promoter, fler, vivacitate, curaj, spontaneitate, simpatic, mativant, transformator, neconvenţional, nonconformist, curios, magnetic, telepatic, experimentator, plăcerea de a trăi, vitalitate, vizionarism, expansionist, oportunist, povestitor, imaginaţie bogată, individualist, recunoscător, inovativ, pozitiv, vioi, competitiv, competent.

Negative:

Grăbit, iresponsabil, inagreabil, urăşte rutina, inconsecvent, de neîncredere, acţionează fără să gândească, uită să facă pauze, nu-şi asumă responsabilităţi, stagnare, inactivitate, rigid în gândire, lipsa vitalităţii.

Descriere

Două persoane cu cifrele de destin 3 și respectiv 5 vor fi atrase în mod instant una de cealaltă încă de la prima întâlnire. Ambilor le place să flirteze și să se distreze și de aceea se vor simți foarte bine unul în compania celuilalt. Dacă acest flirt inițial, se va dezvolta în ceva mai serios, atunci pot apărea și problemele pentru cei doi.

Principala problemă a numărului 3 va fi aparenta lipsă de atenție din partea lui 5. Pentru a-i atrage atenția lui 5, numărul 3 ar putea ajunge până și la a flirta cu alte persoane. În loc să devină gelos, numărul 5 mai degrabă va începe să facă același lucru, ceea ce va produce multă suferință pentru un 3, pentru că asta îi confirmă nepăsarea lui 5.

 

Energie sexuală 3

Energia ta sexuală este debordanta şi are nevoie să fie întreţinută prin…vezi tot…

Energie sexuală 5

Energia ta sexuală este una optimă, putând atinge potenţialul maxim dacă…vezi tot…

 

Niciunul dintre cei doi nativi nu sunt făcuți pentru a rezista în relații cu probleme. Ambii au tendința de a le evita și chiar de a schimba partenerul dacă lucrurile nu se prea potrivesc, decât să se străduiască să rezolve problema apărută.

Pentru ca o astfel de relație să aibă succes, ambii parteneri au nevoie să fie deschiși unul față de celălalt, să comunice mult despre sentimentele lor și să țină cont că numărul 3 are nevoie de mai multă siguranță și afecțiune. Dacă cei doi vor accepta mici sacrificii, atunci relația lor va deveni una de succes, distractivă și interesantă, plină de aventuri și de activitate. De aici și timpul care va dura – cu cât vor fi mai implicați, vor avea mai multe bucurii împreună, în caz contrar, vor renunța unul la celălalt la cea mai mică dificultate apărută între ei.

 

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply