Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 3 și 7

Compatibilitatea Numerologică între 3 și 7

Caracteristicile lui 3

Pozitive:

Creativ, sociabil, uşor de abordat, vizionar, energic, dinamic, expansiv, spontan, deschis la minte, gândire creativă, optimist, serviabil, amabil, încurajator, optimist, bun orator, încrezător, comunicator, iubitor al distracţiei, are nevoie de libertate, curajos, aventurier, exuberant, strălucitor, non-conformist, deschis la nou, libertin, pasional, vesel, artistic, surprinzător, inteligent, sensibil, abil, sociabil, se exprimă cu uşurinţă, entuziast, înviorător.

Negative:

Indiferent, nerăbdător, încredere exagerată în propria persoană dar şi în alţii, lipsit de rezistenţă, uşor de rănit, îngust la minte, pesimist, insensibil, egoist, tăcut, închis în sine, anti-social, leneş, auto-critic, critic exagerat, lipsa orientării, imaturitate.

Caracteristicile lui 7

Pozitive:

Specialist, inovator, singuratic, excentric, grijuliu, spiritual, psihic, vindecător, putere interioară mare, minte rapidă, înţelept, cu discernământ, înţelegător cu ceilalţi, filosif, rezistent, contemplator, solitar, independent, mistic, hipnotic, determinat, individualist, căutător, nonconformist, perfecţionist, perseverent în scopurile sale.

Negative:

Negativist, critic, inactiv, anti-social, pesimist, tăcut, dependent, depresiv, stagnant, lipsa perseverenţei, mândru, îngust în gândire şi viziuni, distant, rigid, argumentativ, temperamental.

Descriere

În general, aosocierea dintre două persoane cu vibraţia destinului 3 şi 7, este una potrivită. Cei doi se potrivesc foarte bine într-o relaţie romantică. După prima întâlnire, şi o perioadă în care să se cunoască unul pe celălalt, nu va dura mult timp până când cei sentimentele dintre cei doi să devină serioase, şi relaţia lor  de asemenea. Numărul 7 va fi primul care se va îndrăgosti de un număr 3, iar acesta din urmă îi va ‘răspunde’ imediat în acelaşi mod, iniţiind o relaţie romantică.

Energie sexuală 3

Energia ta sexuală este debordanta şi are nevoie să fie întreţinută prin…vezi tot…

Energie sexuală 7

Cifra destinului 7 indică o persoană rezervată, foarte atentă la persoanele pe care şi le alege…vezi tot…

Problemele dintre cei doi pot apărea datorită modului lor diferit de a se raporta la viaţa socială şi evenimentele extra-familiale. Dacă numărul 3 se simte în largul său printre oameni, înconjurat în permanenţă de public şi adoră să participe la orice fel de eveniment social, numărul 7 este exact opusul. Pentru el toate aceste evenimente reprezintă o pierdere de vreme şi preferă de fiecare dată să rămână în confortul căminului său, retras şi cel mult alături de membrii familiei. În astfel de cazuri, numărul 7 ar putea ceda în faţa lui 3 şi să-i ofere acestuia libertatea de a participa la orice fel de activitate doreşte, oferindu-i astfel, fără să vrea, acestuia posibilitatea de a flirta şi cu alte persoane.

Echilibrul poate apărea prin comunicare şi compromisul pe care cei doi reuşesc să-l facă între a se afişa în societate şi a petrece timp în intimitate. Dacă reuşesc să rezolve acest aspect al vieţii lor, vor fi amândoi împliniţi şi fericiţi într-o astfel de relaţie.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply