Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică între 4 şi 4

Compatibilitatea numerologică între 4 şi 4

Caracteristicile lui 4

Pozitive:

Disciplinat, serios, riguros, auto-control, loial, conştiincios, harnic, dispus la efort fizic îndelungat, moralitate ridicată, meticulos, tradiţionalist, onest, voinţă crescută, practic, credincios, imperturbabil, senservativ, determinat, serios, organizat, progresist, bun manager, fundamente solide, realist, stabil, abil, just, orientat spre scop precis, sistematic, responsabil, bun întreţinător, constructor, disciplinat, convingeri puternice.

Negative:

Încăpăţânat, gândire îngustă, viziuni limitate, credul, inflexibil, dezagreabil, lipsa scopului, leneş, se complace cu uşurinţă în situaţii, nedisciplinat, fals, lipsa sistemului de valori, lipsa principiilor, rigiditate, frica de sărăcie.

Descriere

Combinaţia dintre două persoane cu cifra de vibraţie a destinului 4 este una romantică şi cu mari şanse de reuşită. Cei doi vor aprecia pe deplin şi îşi vor înţelege cu uşurinţă nevoile, vor aprecia şi susţine dorinţele fiecăruia în ceea ce priveşte domeniul carieristic şi dezvoltarea armonioasă în viaţă. Nu-şi vor sta unul în calea celuilalt, se vor respecta şi stima reciproc şi îşi vor asigura stabilitatea atât de necesară fiecăruia dintre ei.

Alăturarea dintre doi de 4 va asigura crearea unui cămin sigur şi confortabil. Majoritatea timpului liber şi-o vor petrece creând împreună un mediu ambiental cât mai plăcut în care să convieţuiască. Împreună vor alege cea mai bună şi aleasă mobilă pe care o vor aşeza cu pricepere în propria casă, astfel încât aceasta poate ajunge în scurt timp motiv de ‘bârfă’ şi invidie pentru cunoscuţii lor.

 

Energie sexuală 4

Eşti calmă şi calculată, ai nevoie de un perioadă destul de îndelungată de acomodare alături…vezi tot…

 

Doi de 4 pot avea uneori discuţii în contradictoriu, în cea mai mare parte generate de stresul pe care unul dintre cei doi parteneri îl întâmpină la locul de muncă sau frustrările unuia dintre ei. Acestea nu vor produce mai neînţelegeri între cei doi, însă în momentul în care ambii se ambiţionează să-şi menţină punctul de vedere, între cei doi se produce un adevărat cutremur.

Relaţia dintre cei doi are mari şanse de a fi una de succes şi durată. Nu vor ieşi în evidenţă prin sentimentalismul sau romantismul lor ci mai degrabă prin respectul, înţelegerea şi stabilitatea de care fiecare dă dovadă.

 

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply