Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 4 şi 6

Compatibilitatea Numerologică între 4 şi 6

Caracteristicile lui 4

Pozitive:

Disciplinat, serios, riguros, auto-control, loial, conştiincios, harnic, dispus la efort fizic îndelungat, moralitate ridicată, meticulos, tradiţionalist, onest, voinţă crescută, practic, credincios, imperturbabil, senservativ, determinat, serios, organizat, progresist, bun manager, fundamente solide, realist, stabil, abil, just, orientat spre scop precis, sistematic, responsabil, bun întreţinător, constructor, disciplinat, convingeri puternice.

Negative:

Încăpăţânat, gândire îngustă, viziuni limitate, credul, inflexibil, dezagreabil, lipsa scopului, leneş, se complace cu uşurinţă în situaţii, nedisciplinat, fals, lipsa sistemului de valori, lipsa principiilor, rigiditate, frica de sărăcie.

Caracteristicile lui 6

Pozitive:

Domestic, familial, responsabil, îngrijitor, profesor, convențional, protector, vindecător, idealistic, altruist, onest, caritabil, credincios, om al adevărului, sincer, econom, emoții puternice, curios, își iubește profund familia și căminul, umanitar, serviabil, echilibrat, împăciuitor, auto-sacrificiu, empatic, iubește necondiționat, muncitor, grațios, simplu, de încredere, categoric.

Negative:

Se stresează ușor, complex de superioritate, slab, lipsa practicității, supus, superficial, fără odihnă, egoism, voință scăzută, nepăsător.

Descriere

Doi astfel de nativi au mari șanse de a se simți atrași unul de celălalt de la prima vedere, mai ales datorită interesului lor comun de stabilitate și tradiționalism. Odată ce s-au cunoscut mai bine, vor descoperi tot mai multe puncte comune, majoritatea având la bază nevoia de siguranță și armonie.

Ambii nativi vor face cu ușurință compromisuri și îți vor asuma responsabilități a.î. fiecare dintre ei se va simți protejat alături de un astfel de partener. Ambii au firi calde și împăciuitoare, nu sunt foarte eplozivi, dinamici sau imprevizibili. Latura sentimentală îi interesează pe amândoi la fel de mult, deși nu își exprimă niciunul cu ușurință emoțiile și trăirile. În intimitate însă, ambii devin extrem de romantici și tandri, oferindu-și unul altuia foarte multă atenție și pasiune.

 

Energie sexuală 4

Eşti calmă şi calculată, ai nevoie de un perioadă destul de îndelungată de acomodare alături…vezi tot…

Energie sexuală 6

Energia ta sexuală are tendinţa de a o completa pe cea a partenerului de viaţă. Te simţi…vezi tot…

 

 

Uniunea dintre cei doi nu le va aduce foarte multă diversitate și dinamică în viața lor, însă după firea fiecăruia, nici nu simt nevoia de așa ceva. Există însă riscul ca viața lor să devină monotonă, plină de rutină și tabieturi – care indiferent de voia lor, la un moment dat se va modifica, acestea vor fi momentele de cumpănă pentru ei, pentru că niciunul nu este atât de dispus să lase în urmă obișnuințele ci din contră, și-ar dori să trăiască cât mai mult în aceleași condiții – chiar dacă învechite, dar sigure!

Numărul 6 va face orice poate pentru a evita discuțiile în contradictoriu și certurile, pe când ambițiile și încăpățânarea lui 4 pot fi uneori fără margini. Acesta din urmă poate deveni foarte iritat dacă ceva nu se întâmplă conform cu planurile/ idealurile sale, dar adaptabilitatea lui 6 îl face să treacă ușor peste – ceea ce cu timpul se va transforma într-un defect al relației lor. În momentele cele mai tensionate, neînțelegerile dintre cei doi pot produce adevărate cutremure, furtuni cu tunete și fulgere, însă împăcarea de după va fi cu atât mai dulce.

 

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply