Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 4 și 7

Compatibilitatea Numerologică între 4 și 7

Caracteristicile lui 4

Pozitive:

Disciplinat, serios, riguros, auto-control, loial, conştiincios, harnic, dispus la efort fizic îndelungat, moralitate ridicată, meticulos, tradiţionalist, onest, voinţă crescută, practic, credincios, imperturbabil, senservativ, determinat, serios, organizat, progresist, bun manager, fundamente solide, realist, stabil, abil, just, orientat spre scop precis, sistematic, responsabil, bun întreţinător, constructor, disciplinat, convingeri puternice.

Negative:

Încăpăţânat, gândire îngustă, viziuni limitate, credul, inflexibil, dezagreabil, lipsa scopului, leneş, se complace cu uşurinţă în situaţii, nedisciplinat, fals, lipsa sistemului de valori, lipsa principiilor, rigiditate, frica de sărăcie.

Caracteristicile lui 7

Pozitive:

Specialist, inovator, singuratic, excentric, grijuliu, spiritual, psihic, vindecător, putere interioară mare, minte rapidă, înțelept, cu discernământ, înțelegător cu ceilalți, filosif, rezistent, contemplator, solitar, independent, mistic, hipnotic, determinat, individualist, căutător, nonconformist, perfecționist, perseverent în scopurile sale.

Negative:

Negativist, critic, inactiv, anti-social, pesimist, tăcut, dependent, depresiv, stagnant, lipsa perseverenței, mândru, îngust în gândire și viziuni, distant, rigid, argumentativ, temperamental.

Descriere

Şansele ca relaţia dintre două nativi cu cifrele de vibraţie ale destinului 4 şi 7, să fie una de durată, sunt cu atât mai mari cu cât sentimentele dintre cei doi sunt sincere şi ambii se implică emoţional la fel de mult.

Ambii au un caracter simplu şi dau dovadă de mult individualism. În general într-o relaţie de parteneriat sunt mai rezervaţi şi tratează totul cu o răceală caracteristică. Ambii au nevoie de stabilitate emoţională şi nu numai, tocmai de aceea arma lor preferată este aceea de a se ţine la distanţă de astfel de angajamente – sentimentale. În momentul în care se îndrăgostesc, au nevoie de stabilitate, devotament şi sinceritate. Dacă numărul 4 se va vedea nevoit să înveţe să se exprime deschis faţă de partener, acesta din urmă va trebui să-l accepte aşa cum este, să-i înţeleagă necesităţile şi dorinţele particulare.

 

Energie sexuală 4

Eşti calmă şi calculată, ai nevoie de un perioadă destul de îndelungată de acomodare alături…vezi tot…

Energie sexuală 7

Cifra destinului 7 indică o persoană rezervată, foarte atentă la persoanele pe care şi le alege…vezi tot…

 

În sinea sa numărul 4 este foarte calculat, stabil şi puţin flexibil, fapt ce îl va irita cel puţin la început pe nativul 7, care are este rebel în gândire şi exprimare. Acesta din urmă evită pe cât poate şabloanele şi îşi bagă nasul peste tot  pe unde nu a mai trecut piciorul omului, ceea ce pe 4 îl scoate din minţi şi îl destabilizează complet.

Dacă comunicarea dintre cei doi nu este îngreunată de alţi factori suplimentari în afara celor ‘fireşti’, relaţia dintre cei doi are mari şanse de reuşită de-a lungul timpului. În caz contrar, în lipsa unei exprimări deschise şi directe, interpretările eronate, fricile şi anxietăţile celor doi îi vor măcina încet dar sigur.

 

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply