Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 4 şi 8

Compatibilitatea Numerologică între 4 şi 8

Caracteristicile lui 4

Pozitive:

Disciplinat, serios, riguros, auto-control, loial, conştiincios, harnic, dispus la efort fizic îndelungat, moralitate ridicată, meticulos, tradiţionalist, onest, voinţă crescută, practic, credincios, imperturbabil, senservativ, determinat, serios, organizat, progresist, bun manager, fundamente solide, realist, stabil, abil, just, orientat spre scop precis, sistematic, responsabil, bun întreţinător, constructor, disciplinat, convingeri puternice.

Negative:

Încăpăţânat, gândire îngustă, viziuni limitate, credul, inflexibil, dezagreabil, lipsa scopului, leneş, se complace cu uşurinţă în situaţii, nedisciplinat, fals, lipsa sistemului de valori, lipsa principiilor, rigiditate, frica de sărăcie.

Caracteristicile lui 8

Pozitive:

Bunăstare, bogăţie, finanţe, putere, statul înalt, materialism, pragmatism, ego puternic, dictatorial, multilateral, afacerist, investitor, angajator, ordonat, organizat, aptitudini, adaptabil la schimbări, schimbător, realist, transformator, executiv, profesionist, puternic, practic, decisiv, manipulator, controlor, constant, de încredere, ambiţios, autoritar, integru, provocator, eficient, fiabil, demn de încredere, planificator, bun judecător, sociabil, stabil, independent, învaţă din propriile experienţe, răbdător, prevăzător, auto-disciplinat.

Negative:

Lipsa imaginaţiei, încuiat, materialist, nemilos, obsesiv, slab, iresponsabil, viziuni înguste, dezorganizat, anti-social, egoist, instabil, lipsa practicităţii, restrictiv.

Descriere

Din punct de vedere romantic, un nativ cu cifra destinului 4 se potriveşte foarte bine cu un altul cu cifra destinului 8. Au multe puncte comune, mai ales în ceea ce priveşte modul lor de a aborda viaţa, atitudinea faţă de ceilalţi şi faţă de propria persoană şi mai ales îi caracterizează la fel de bine – ambiţia şi perfecţionismul.

Ambii apreciază domeniul practic al vieţii, sunt atraşi de activităţi concrete de coordonare, planificare – domenii tehnice în general. Le place tot ceea ce este palpabil, măsurabil, cuantificabil – sunt buni meseriaşi dar se pricep exemplar mai ales în funcţii de conducere. De aceea două astfel de persoane se vor stima de la prima întâlnire şi vor găsi cu uşurinţă subiecte de deiscuţie. Ambilor le place să despice firul în 4 şi să înţeleagă principiul de funcţionare, ceea ce vor începe să facă şi între ei. Acest fapt îi poate apropia şi mai mult şi vor avea senzaţia că şi-au găsit, fiecare, sufletul pereche.

Energie sexuală 4

Eşti calmă şi calculată, ai nevoie de un perioadă destul de îndelungată de acomodare alături…vezi tot…

Energie sexuală 8

Ca şi în celelalte planuri, şi pe plan sexual eşti o persoană a extremelor, care refuză să aleagă…vezi tot…

 

Au mari şanse de a întemeia o relaţie de succes şi de lungă durată. Ambiţia fiecăruia va conta decisiv în momentele dificile. Deşi atunci când se enervează niciunul nu este dispus să cedeze la punctul său de vedere, iar ‚cutremurele’ dintre ei vor avea urmări semnificative, ambiţia ce-i caracterizează va funcţiona şi ca un liant, ce-i va ţine uniţi a.î. să depăşească împreună foarte multe probleme.

Ambii parteneri sunt interesaţi de carieră şi de stabilitate materială/ financiară. Vor munci din greu cot la cot, se vor ajuta unul pe celălalt şi se vor impulsiona. Numărul 8 în general este cel impunător, autoritar şi caută cu orice preţ să fie la conducere, pe când un număr 4 este făcut pentru a se supune, a urma reguli bine trasate şi exemplificate şi a da dovadă de încredere şi stabilitate. Împreună îşi pot împlini visele şi realiza cele mai interesante obiective.

Chiar dacă relaţia dintre cei doi nu va fi una dintre cele mai romantice şi pasionale, gradul ridicat de siguranţă, încredere şi confort le va asigura toată satisfacţia de care au nevoie.

 

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply