Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 4 şi 9

Compatibilitatea Numerologică între 4 şi 9

Caracteristicile lui 4

Pozitive:

Disciplinat, serios, riguros, auto-control, loial, conştiincios, harnic, dispus la efort fizic îndelungat, moralitate ridicată, meticulos, tradiţionalist, onest, voinţă crescută, practic, credincios, imperturbabil, senservativ, determinat, serios, organizat, progresist, bun manager, fundamente solide, realist, stabil, abil, just, orientat spre scop precis, sistematic, responsabil, bun întreţinător, constructor, disciplinat, convingeri puternice.

Negative:

Încăpăţânat, gândire îngustă, viziuni limitate, credul, inflexibil, dezagreabil, lipsa scopului, leneş, se complace cu uşurinţă în situaţii, nedisciplinat, fals, lipsa sistemului de valori, lipsa principiilor, rigiditate, frica de sărăcie.

Caracteristicile lui 9

Pozitive:

Protector, responsabil, sociabil, tărie de caracter, motivat, intuitiv, dedicat, filantrop, umanitar, creativ, artistic, sensibil, loial, iertător, talentat, bun profesor, tămăduitor, suflet bătrân, bun actor, inteligent, înţelegător, discret, strălucitor, compasiune dezvoltată, înţelept, iubire de sine, libertin, popular, generos, non-conformist, viziuni largi, excentric, comunicativ, simţul datoriei, misionar, auto-însărcinare, mistic, încrezător, optimist, sacrificiu de sine, serviabil, modest, idealist, psihic, tolerant, altruist, binevoitor, voluntar, empatic, perfecţionist.

Negative:

Nepăsător, necomunicativ, de neîncredere, înţelege greu, lipsa concentrării, nu-i pasă de ceilalţi, lipsa atenţiei şi a intuiţiei, nepăsător faţă de propria persoană, însensibil, trădător, neiertător, detaşat, visător, letargic, fără vlagă, stresat, tensionat, voinţă scăzută.

Descriere

Persoanele cu cifra destinului 4 şi respectiv 9, au de obicei viziuni total diferite asupra romantismului şi a modalităţii de exprimare a sentimentelor.

Un număr 9 doreşte să se exprime liber şi să lase pasiunea să “vorbească” în locul său în cadrul relaţiei şi în acelaşi timp are aceleaşi aşteptări din partea partenerului, şi anume să fie deschis, pasional şi foarte expresiv. În schimb, un număr 4, este mult mai interiorizat şi pare foarte zgârcit cu exprimarea emoţiilor. Cu siguranţă vor fi momente în care cei doi se vor simţi foarte atraşi unul de celălalt mai ales datorită diferenţei dintre ei.

Numărul 4 va fi fermecat de deschiderea şi dezinvoltura cu care un 9 îşi va exprima sentimentele şi se va simţi inspirat de o astfel de persoană, pe când un 9 va aprecia calmul, răbdarea, sinceritatea şi devotamentul lui 4. Ambii au foarte multe de învăţat unul de la celălalt.

Energie sexuală 4

Eşti calmă şi calculată, ai nevoie de un perioadă destul de îndelungată de acomodare alături…vezi tot…

Energie sexuală 9

Ai tendinţa de a fi atrasă de persoane de sex opus total diferite de ceea ce şi-ar imagina cei din jur…vezi tot…

 

În ciuda opoziţiilor dintre cei doi, în intimitate, nivelul de romantism creşte considerabil, fapt remarcat cu uşurinţă şi foarte apreciat de fiecare dintre parteneri, mai ales de un 9, care după ce a tot dăruit (necondiţionat), începe să culeagă roadele străduinţei sale.

Numărul 9 se va simţi flatat de atenţia deosebită de care poate da dovadă un 4 şi îi va răspunde imediat pozitiv acestui gest.

Problemele pot apărea mai ales în momentele de furie, încăpăţânare sau posesivitate exagerată ale partenerului cu cifra de destin 4. Aceasta îl va surprinde pe un 9, plin de compasiune, libertin şi umanitar şi sunt puţine situaţii în care va face faţă cu uşurinţă situaţiei. Numărul 4 ar trebui să înveţe să fie mai tolerant şi să evite să-şi domine partenerul, în caz contrar acesta va deveni irascibil şi dezorientat.

În mod normal o relaţie între două astfel de persoane ar trebui să fie de durată şi armonioasă, fără mai probleme de cuplu, însă totul ţine de modul în care cei doi învaţă să comunice şi să-şi acorde un minim necesar de libertate şi atenţie unul altuia.

 

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply