Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 5 şi 4

Compatibilitatea Numerologică între 5 şi 4

 

Caracteristicile lui 5

Pozitive:

Iubitor de libertate, libertin, activ, aventurier, senzual, promoter, fler, vivacitate, curaj, spontaneitate, simpatic, mativant, transformator, neconvenţional, nonconformist, curios, magnetic, telepatic, experimentator, plăcerea de a trăi, vitalitate, vizionarism, expansionist, oportunist, povestitor, imaginaţie bogată, individualist, recunoscător, inovativ, pozitiv, vioi, competitiv, competent.

Negative:

Grăbit, iresponsabil, inagreabil, urăşte rutina, inconsecvent, de neîncredere, acţionează fără să gândească, uită să facă pauze, nu-şi asumă responsabilităţi, stagnare, inactivitate, rigid în gândire, lipsa vitalităţii.

Caracteristicile lui 4

Pozitive:

Disciplinat, serios, riguros, auto-control, loial, conştiincios, harnic, dispus la efort fizic îndelungat, moralitate ridicată, meticulos, tradiţionalist, onest, voinţă crescută, practic, credincios, imperturbabil, senservativ, determinat, serios, organizat, progresist, bun manager, fundamente solide, realist, stabil, abil, just, orientat spre scop precis, sistematic, responsabil, bun întreţinător, constructor, disciplinat, convingeri puternice.

Negative:

Încăpăţânat, gândire îngustă, viziuni limitate, credul, inflexibil, dezagreabil, lipsa scopului, leneş, se complace cu uşurinţă în situaţii, nedisciplinat, fals, lipsa sistemului de valori, lipsa principiilor, rigiditate, frica de sărăcie.

Descriere

Persoanele cu cifra de vibraţie a destinului 4 şi respectiv 5, au în general opinii total diferite cu privire la o relaţie romantică. În timp ce numărul 5 caută în orice împrejurare să cunoască cât mai mulţi oameni şi să se simtă bine, numărul 4 preferă angajamente serioase şi durabile cu persoane de încredere. Este greu de imaginat o atracţie la prima vedere între două astfel de persoane mai ales pentru că sunt atât de diferite, dar, de obicei, contrariile se atrag.

Cel mai probabil, numărul 5 va prelua iniţiativa, din dorinţa sa de a-şi lărgi cercul social şi de a cunoaşte oameni cât mai diferiţi. În aceste condiţii, numărul 4 va fi flatat de atenţia acordată de un 5, şi în acelaşi timp să rămână cu impresia că acesta din urmă doreşte ceva serios.

Dacă totuşi o astfel de relaţie se dezvoltă, cu timpul se vor confrunta cu siguranţă cu probleme. Principala dintre acestea va fi dorinţa fundamentală a lui 4 de a-şi controla partenerul. Numărul 5 nu poate şi nu va ceda niciodată la libertăţile sale şi nu se va lăsa dominat de nimeni şi poate reacţiona sever la tentativa lui 4 de a prelua controlul asupra sa, împotriva voinţei lui/ei. Cel mai probabil, într-o astfel de situaţie, numărul 5 va ceda şi va merge mai departe în viaţă de unul singur. Numărul 4 are nevoie să înveţe să acorde partenerului mai multă libertate, încredere şi să-l accepte aşa cum este.

 

Energie sexuală 5

Energia ta sexuală este una optimă, putând atinge potenţialul maxim dacă…vezi tot…

Energie sexuală 4

Eşti calmă şi calculată, ai nevoie de un perioadă destul de îndelungată de acomodare alături…vezi tot…

 

O altă problemă va fi incapacitatea lui 5 de a controla situaţia financiară şi de a menţine o stabilitate în acest sens, fapt ce va scoate din sărite pe 4, cel care este ‘obsedat’ de siguranţa zilei de mâine. Numărul 5 este un cheltuitor şi are o fire distractivă. Îi place să-şi satisfacă poftele şi dorinţele şi nu-şi face prea multe planuri de viitor. Numărul 4 este exact opusul…calculează din timp fiecare pas pe care urmează să-l facă, este bine organizat şi ştie exact pe ce cheltuieşte fiecare leu. Într-o astfel de relaţie, numărul 4 va fi cel care economiseşte cu chibzuinţă iar 5-ul va cheltui totul cu plăcere. În această situaţie, grijile lui 4 se vor mări odată cu dezaprobarea lui 5 şi imposibilitatea acestuia de a înţelege felul de a fi al partenerului.

Din punct de vedere sentimental, numărul 5 va fi nevoit să dea dovadă de mai mult altruism şi romantism faţă de partener. Un 4 are nevoie de stabilitate pe toate domeniile, cu atât mai mult sentimentală.

Pentru ca relaţia dintre cei doi să meargă fără probleme, ambii sunt nevoiţi să depună efort. Au de recunoscut mai înainte de toate diferenţele dintre ei, după care va trebui să le accepte şi să lucreze foarte mult la comunicare. În afară de toate acestea, caracterele total opuse, pot genera o atracţie interesantă şi constructivă, însă nu fără un minim efort din parte celor doi.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply