Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică

Compatibilitatea Numerologică

Vrei să afli care sunt persoanele cu care te potrivești cel mai bine și care sunt atuurile voastre împreună?

Iată mai jos un tabel numerologic, care exemplifică, nivelul de compatibilitate dintre toate combinațiile posibile, obținute prin alăturarea cifrelor de vibrație a destinului celor doi parteneri!

-2 : chiar dacă în multe situații cei doi se aseamănă foarte, tocmai ambițiile exagerate dintre  ei vor face ca niciunul să nu cedeze și tensiunile într-un astfel de cuplu să fie permanente; în alte cazutri, intențiile, plăcerile, dorințele și viziunile celor doi sunt atât de contrare încât se vor împiedica unul de celălalt la fiecare pas.

-1 : astfel de parteneri se pot completa foarte bine unul pe celălalt însă de cele mai multe ori unul dintre ei va rămâne ‘în urmă’, se va simți neglijat sau nesatisfăcut și de aici până la a deveni un ‘sabotor’ al partenerului mai rămâne doar un pas; cei doi pot proba afirmația ‘după prea mult bine, să ne așteptăm și la un necaz!’

0 : caracterizează majoritatea cuplurilor în care unul dintre parteneri este guvernat de o vibrație activă (masculină – impară) și celălalt de o vibrație pasivă (feminină – pară); cei doi se pot pune ușor de acord cu privire la activitățile lor comune, planuri de viitor, etc.; problemele dintre cei doi apar atunci când unul dintre parteneri se simte cu mult inferior.

+1 : cei doi se completează adesea în orice activitate din care la sfârșit fiecare are câte ceva de câștigat; se simt bine unul în preajma celuilalt, se admiră reciproc și se ajută necondiționat în planurile personale ale fiecăruia – de obicei scopurile lor în viață coincid, se aseamănă în mare măsură, sau se intersectează decisiv.

+2 : majoritatea intereselor celor doi sunt comune, pășesc împreună cu bucurie pe aceeași cărare în viață, se regăsesc unul în celălalt în proporții foarte mari ceea ce duce la respect, admirație și siguranță; se înțeleg foarte bine din priviri și nu au nevoie de foarte multe explicații însă riscă mult să se cufunde în monotonie și rutină.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Te invit să participi și la Conferința: Cuplul și Compatibilitatea Numerologică în cadrul căreia vei afla mai multe detalii despre tine și partenera/ul tău! Mai multe detalii aici.

Citește mai mult despre:

 

Sexualitatea în numerologie

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply