CONFERINȚA SECRETELE SUCCESULUI ÎN 2024

💫 Cel de-al 24-lea an al noului mileniu aduce în prim plan vibrația cifrei 6 ceea ce face ca idealurile personale să fie mai ridicate decât de obicei și nevoia de perfecțiune tot mai prezentă în viața fiecărui om. În contextul în care lucrurile se schimbă cu o viteză tot mai mare iar nevoia de adaptare este crescută, omul de succes în anul 2024 este cel care își va pune cel mai bine în valoare propriile abilități. Până să ajungi să te bazezi pe ceilalți, este necesar să obții rezultate remarcabile pe cont propriu. Astfel, nu doar că vei deveni un model de urmat pentru alții ci vei ajunge mai ușor la idealurile pe care ți le propui.

✨Te invităm la un eveniment practic în cadrul căruia vei descoperi care sunt reperele generale ale noului an și elementele particulare care te vor duce spre succes. Dacă lumea exterioară evoluează într-un ritm lent și previzibil, energiile interioare produc o dinamică rapidă și transformatoare. Odată ce descoperi însușirile care îți sunt favorabile și începi să le pui în valoare, devii creator al propriului destin.

🎉 Evenimentul Secretele Succesului în 2024 este susținut de Suada Agachi – specialist în Tehnici de Citire a Chipului și Eduard Agachi – numerolog.

📜 Suada Agachi te va ghida în planificarea succesului în anul 2024 folosind arcanele din Maktub Tarot, aplicate în principalele domenii ale vieții: spiritualitate, iubire, sănătate și bani. Vei primi sfaturi practice și îndrumări personalizate privind pașii pe care îi ai de făcut de acum înainte pentru a-ți cunoaște și a-ți valorifica atributele care te caracterizează în noul an.

📜 Eduard Agachi te va iniția în descifrarea Busolei Destinului, un instrument pe care îl vei avea la îndemână pentru a recunoaște în orice moment care sunt punctele tale forte și care este modul optim de acțiune care te avantajează. Energiile care îți guvernează viața sunt într-o dinamică continuă ceea ce te obligă să-ți adaptezi constant stilul de viață. Cunoscând toate aceste etape esențiale pentru tine dar și evoluția evenimentelor la nivel global în anul 2024, vei fi în măsură să descoperi secretele propriului succes în acest an.

📅 Data: 03.01.2024

⏳ Orar: 17:00-22:00

📍 Locație: Constanța

❗ Locurile sunt limitate.

📲 Informații despre locația exactă, rezervarea locului și alte detalii organizatorice se obțin la

tel. 0730 37 33 77  

Distribuie pe:

Un comentariu la „”

Lasă un comentariu