Home > Analize Numerologice > FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029

FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029

 

Doi este vibrația încântătoare a romantismului și a polarităților generatoare de tensiune. Doi caracterizează opoziția dintre doi termeni asemănători prin natura lor dar opuși prin funcționalitatea fiecăruia. Doi înmagazinează intensitatea trăirilor dintre cei doi poli și favorizează relațiile de prietenie sau de conflict dintre parteneri. Doi însumează particularitățile celor două lumi, cea văzută și cea nevăzută și oferă posibilitatea realizării echilibrului dintre acestea. Doi oglindește diferența dintre cele două firi umane, cea bărbătească și cea femeiască și explică modul în care acestea pot relaționa și tipul de interacțiune ce se poate genera între acestea. Doi stăpânește și delimitează orizontul interior al omului, definit de stările sufletești și de trăirile sale cele mai intense. Doi controlează vitalitatea și poate determina longevitatea, precum și calitatea vieții unei persoane. Doi ne aduce aminte de mama natură, de frumusețea și gingășia a tot ceea ce ne înconjoară, ne îndreaptă spre spațiul creativ al vieții, al visării și al imaginației. Doi este cel care hrănește speranța și idealul, depășește bariere și transformă așteptările în realitate.

 

GESTIONAREA TENSIUNII DINTRE POLI

Măiestria numărului Maestru 11, care în definitoriu se reduce la 2, stă în generarea și menținerea stării de echilibru dintre polii opuși pe care îi scoate la lumină caracterul dual al naturii înconjurătoare.

Diferențele crează distanță în cele mai multe dintre cazuri deoarece omul în condiția sa actuală nu este pregătit să facă față diversității. Suntem tentați să afirmăm asta însă în realitate, tocmai avântul aspru care ne împinge să ne batem cu pumnul în piept că suntem deschiși la nou și la acceptarea individualității fiecăruia, provine tocmai din teama ce ne cuprinde în fața noului și din provocarea de a ne transforma mai întâi pe noi înșine. Exemplul cel mai elocvent este dificultatea din ce în ce mai mare, atât de partea femeilor cât și de partea bărbaților de a-și crea o relație de prietenie sau un cuplu omogen, un spațiu intim între ei din care să excludă minciuna și îndoiala, așteptările și atașamentele ori concepțiile predefinite și judecata limitativă. Devine astfel de-a dreptul aberant să asiprăm la o lume capabilă să îmbrățișeze diversitatea culturală, rasială, religioasă sau sexuală în adevăratul sens al cuvântului, care să prețuiască valoarea omului din spatele etichetei pe care o poartă pe nedrept și care să crească în armonie și echilibru între cele două extreme ale binelui și răului.

La extrema opusă, diferențele crează apropiere între oamenii de același fel, care au aceleași preocupări ori pasiuni, care dezvoltă un mod diferit de gândire ori care se ghidează după valori asemănătoare. Se crează astfel comunități noi, din ce în ce mai mari, mai puternice și mai închegate, care le permit celor din interior să-și manifeste personalitatea într-un mod firesc și îi încurajează să-și descopere talentele și să le fructifice într-un sens creativ.

 

PUTEREA LUI ÎMPREUNĂ

Puterea mileniului trei stă în înțelegerea lui ÎMPREUNĂ. Anii 2000 spre deosebire de anii 1000, pun accentul pe uniunea dintre individualități și pe puterea generată de uniunea și colaborarea dintre acestea. Dacă anii 1000 au presupus șlefuirea de caractere, descoperirea personalității și urmarea unui scop impus de obicei de cel mai influent, anii 2000 oferă posibilitatea tuturor de a se exprima și de a-și expune punctul de vedere. Democrația nu este încă cea mai bună formă de guvernare, cu toate că dorește să urmeze principii etice și morale elevate. Atâta vreme cât cantitatea va domina calitatea, sclipirea geniului va fi obturată de ipocrizia și mizeria incompetenței celor mulți și needucați. Oamenii, în majoritatea lor, sunt obișnuiți să reacționeze în fața noului prin negare și distrugere sau în cel mai bun caz prin îndepărtare și denigrare. Siguranța zilei de ieri primează în fața oportunității oferită de ziua de mâine și astfel înaintăm spre nu viitor incert cu privirea îndreptată spre un trecut neclar.

Există comunități numeroase care au înțeles, poate de multe ori la nivel instinctiv, nevoia acestui tip de abordare. Sunt oameni capabili care au curajul să ia inițiativa și să privească încrezători în viitor fără să-și îngroape greșelile din trecut ci din contră ajung să-și clădească ziua de mâine pe ruinele consolidate ale zilei de ieri.

CONFLICT ÎNTRE GENERAȚII

Separarea caracteristică lui doi generează distanța dintre generații. Generații caracterizate de condiții de trai cu totul diferite. Ajungem astfel într-un război între numeroase tabere ce-și poartă cu mândrie steagul dogmei și al rigidității pe de o parte și al nonconformismului și superficialității de cealaltă parte. Acestea sunt principalele caracteristici percepute de majoritatea celor care viețuiesc în ziua de astăzi, despre cei pe care îi consideră împotriva lor, adică făcând parte din tabăra adversă. Caracteristica cea mai evidentă a Vieții este schimbarea și în mod paradoxal, schimbarea este cel mai puțin dorită și acceptată de oamenii din întreaga lume. Știința este considerată încununarea evoluției inteligenței pe Pământ și pe bună dreptate își merită aprecierea și recunoștința însă evităm cu bună știință sau nu să conștientizăm faptul că știința studiază doar experiențele fixe, situațiile delimitate de valori și definiții imobile și categorice, care sunt în totală contradicție cu transformarea continuă specifică vieții. Anii 2000 și mentalitatea copiilor născuți în aceste vremuri va pune puternic accentul pe chestionarea tuturor credințelor fixe și pe cercetarea profundă dintr-o perspectivă nonconformistă a tuturor tradițiilor, a ideologiilor și a valorilor pe care s-a clădit societatea până în prezent.

Nimeni nu poate garanta eficiența rezultatelor și dacă o abordare – la prima vedere superficială – va aduce rezultate mai bune decât am obținut până acum ghidați de dogme și de reguli ferme. Cert este că ne aflăm în fața unor generații cu orizonturi total diferite. Dinamismul contrar al ideologiilor care inspiră și motivează oamenii din ziua de azi nu este la îndemâna oricui pentru a fi înțeles și manevrat. Tradițiile par să aibă nevoie de o actualizare puternică. Rezultatele respectării anumitor tradiții și obiceiuri se observă clar în ziua de astăzi însă paradoxul stupefiant al tinerilor constă în faptul că tocmai lor li se impută efectele negative ale acestora. După ce generații întregi au îmbrățișat și au dus mai departe, mai mult sau mai puțin autentic, obișnuințe și modele ale unei societăți dezvoltate pe resurse total diferite de cele din ziua de azi, ipocrizia oarbă a unora face ca nici măcar în ultimul ceas să nu fie capabili să-și dea seama că tocmai ei sunt cei care au produs rezultatele pe care tot ei le acuză și le aruncă pe nedrept pe seama unor tineri, de altfel capabili, și care la rândul lor sunt produsul acuzatorilor lor.

Speranța stă în frumusețea celor tineri și în setea acestora de a trăi într-o lume frumoasă. Poate că tranziția nu va fi ușoară pentru mulți, însă suntem abia la început și conflictul dintre generații este imposibil de evitat. Înțelegerea firescului situației în care ne aflăm poate fi una din chei spre atenuarea cât mai rapidă a tensiunilor. Și de această dată eu unul îmi îndrept privirea plină de speranță și de compasiune spre tineri și mizez pe capacitatea lor de detașare și pe răbdarea lor constructivă. Nimeni nu este de acuzat și nu acesta este subiectul pe care doresc să-l scot în evidență, pentru că fiecare își va juca rolul într-un mod extrem de firesc, însă, într-o lume în care informația a devenit cea mai puternică armă, cel care este capabil să acumuleze și să gestioneze corect informațiile neotrăvite, are șansa la o viață frumoasă.

 

DEZVOLTAREA COMUNICĂRII

Vibrația lui 2 amplifică nevoia de comunicare. Expresivitatea este crescută și hrănită de plăcerea de a experimenta diversitatea. Decada următoare poate fi reprezentată sub forma unui adevărat vulcan din prisma intensității nevoii și capacității de comunicare. Primordială va fi comunicarea verbală însă aspectul puternic oferit de acumularea în cantități ieșite din comun a vibrației lui 2, va obliga la dezvoltarea unor mijloace mult mai intime și mai complexe de comunicare.

 

DEZVOLTAREA CREATIVITĂȚII

Nevoia acută de expresivitate nu poate fi manifestată decât prin creativitate. Aspectul său poate să fie pozitiv sau negativ iar rezultatele vizibile sau nu. Astfel, unele persoane pot duce dansul la nivel de artă și să transmită prin mișcările de pe scenă o imensitate de trăiri cutremurătoare pentru cei care îi admiră, sau se pot afunda într-o lume iluzorie a fantasmelor imaginare, ori pot cădea sub influența celor mai puternice droguri. În primul caz, nevoia de exprimare a viziunilor și a trăirilor interioare poate prinde un contur genial prin forma sa inspirativă și armonioasă, pe când în cel de-al doilea, persoana cu aceeași nevoie interioară, la fel de intensă și de productivă, se lovește de mentalitatea limitată a celor din preajma sa, este copleșită de lipsa de educație sau pur și simplu nu este suficient de motivată pentru a-și exterioriza talentul într-o formă benefică și cade pradă celei mai sumbre forme ale creativității, una distructivă și întunecată.

 

CONSOLIDAREA RELAȚIILOR

Energia lui 2 oferă posibilitatea de a consolida relațiile deja existente sau de a forma altele noi. În egală măsură, aceeași vibrație duală favorizează premisele conflictuale care duc la răcirea relațiilor, la divorțuri sau la despărțire.

Ne așteaptă așadar 10 ani de zile tensionați dar fructuoși. Emotivitatea va fi pe primul plan. Aspectul emoțional al omului va prima și nu de puține ori vom avea de-a face cu reacții violente ca urmare a acumulărilor emoționale prost gestionate.

Între oamenii ale căror intenții sunt clare și care se preocupă de propriul echilibru interior, relațiile vor fi benefice și cu rezultate de-a dreptul miraculoase. Vibrația lui 2 acționează precum un liant sau un combustibil care susține efortul și sacrificiul necesar unei construcții solide și durabile. Oamenii care nu înțeleg și nu sunt dispuși să depășească împreună obstacolele și suferințele întâlnite pe drumul vieții, nu vor avea șansa de a ajunge undeva. Relațiile, acum mai mult ca niciodată, este obligatoriu să se clădească pe încredere și pe aportul fiecăruia de efort și sacrificiu. Vibrația lui 2 este neiertătoare în această privință. Dacă 1 este cel care se impune și prin forță acolo unde era nevoie, 2 este cel care îți oferă totul, este capabil să creeze abundență, însă o oferă doar acelora care sunt drepți și care muncesc pentru asta. Cei care cerșesc sau care se ascund în spatele unor intenții meschine se vor îngropa în propria neputință și prostie. Poate că pentru o perioadă vor avea impresia că prosperă și că sunt pe cale să ajungă departe, însă odată ce viața începe să facă dreptate, nu vor mai avea șansa să-și revină vreo-dată.

 

ÎNCURAJEAZĂ IMAGINAȚIA, FANTEZIA, VISAREA, MINCIUNA ȘI ILUZIA

Vibrația lui 2 este caracteristică Lunii și elementului apă. Reprezintă profunzimea trăirilor și scoate la suprafață intimitatea cea mai ascunsă a omului. În aspectul său pozitiv, vibrația încurajează imaginația și visarea cu ochii deschiși, creativitatea și expresivitatea omului. În practică toate acestea se vor manifesta în artă, în muzică și dans, în film și teatru, în lumea divertismentului în general și în îmbunătățirea oricărui aspect al vieții cotidiente. Omul poate fi inspirat în capacitatea sa de a inventa tehnologii și mijloace prin care să-și îmbunătățească stilul de viață și prin care să se apropie mai mult de natură.

În aspectul negativ, tot mai mulți oameni se vor pierde în iluzii deșarte, în minciună și în fantezii fără sfârșit. Suferința interioară va mai fi alinată doar de existența acestor iluzii ceea ce-l îndepărtează pe om din ce în ce mai mult de realitatea în care trăiește. Se formează astfel realități imaginare, pe care oamenii le vor considera mai reale decât orice altceva, și care le vor asigura toate nevoile pe care nu mai sunt capabili să și le procure din comuniunea cu ceilalți. Sunt astfel inventate entități menite să le țină companie, să discute împreună, să le ajute sau chiar să le vindece. Cele mai multe astfel de procese au o încărcătură puternic emoțională; latura rațională a omului este obturată și incapabilă să mai intervină pentru a crea un echilibru. În același timp, fiind sub influența trăirilor intense, astfel de oameni devin absolut convinși de existența entităților imaginate din jurul lor, de interacțiunea cu acestea și chiar reușesc cu foarte puțin efort să le inducă și altora aceeași stare. Pericolul constă în faptul că discutăm despre o lume total lipsită de orice reper palpabil, pe care mintea săracă și impresionată de emoții otrăvite de suferină și neacceptarea celor din jur, nu mai este capabilă să o definească clar și să o delimiteze de iluzie.

În astfel de situații se poate ajunge din ce în ce mai des în viitor, ceea ce poate duce cu ușurință la inventarea unor religii noi, la reacții violente față de credințele limitative actuale și la alte multe opoziții față de cei care păstrează încă un contact echilibrat cu realitatea.

 

PRELUCRAREA INFORMAȚIILOR

Recunoașterea surselor sănătase de cunoaștere și fructificarea lor devine unul dintre cele mai necesare sporturi pentru viitor. Trăim într-o lume în care abundența informațională este de-a dreptul sufocantă. Nu mai departe de 10-15 ani, lucrările de licență se mai scriau de mână, iar acest aspect era cât se poate de firesc. Până în anii 2000, pentru a obține o informație era necesar adesea să răscolim prin multe cărți din bibliotecile la care aveam aces, ori să căutăm de la un om la altul răspunsul la o chestiune care ne preocupa. Avansul tehnologic impresionant și accesul aproape nelimitat la internet, transformă firescul din ziua de astăzi în maniera în care devine imposibil de conceput că aș putea să mai scriu o scrisoare pentru a-mi înștiința părinții sau apropiații de un eveniment nou din viața mea sau faptul de a căuta în atlasul geografice informații despre o posibilă destinație de vacanță.

Rețeaua de internet disponibilă astăzi la nivel mondial este cea mai bună reprezentare a ceea ce înseamnă impactul numerologic al anilor 2000!! Este exemplificarea ideală a lui ÎMPREUNĂ la care făceam referire ceva mai devreme. De remarcat este faptul că atât pe internet cât și în viața de zi cu zi avem de-a face cu foarte multe provocări. În lumea virtuală, sunt numiți viruși, în lumea reală sunt persofinicați de minciună, manipulare sau perversitate. Sunt aspecte care vin la pachet împreună cu toate avantajele vieții și ale dezvoltării atât tehnologice cât și a relaționării interumane.

Spre deosebire de internet însă, care a fost dezvoltat pe seama computerelor super inteligente (de altfel create tot de oameni), în cazul relațiilor interumane nu beneficiem de aceeași dezvoltare benefică. La nivel de individualități au existat și vor exista întotdeauna persoane capabile să facă față provocărilor contemporane, însă în cea mai mare parte, oamenii încă nu se cunosc suficinet de bine pentru a se angaja cu sinceritate și lipsiți de prejudecăți în relațiile cu cei din jur. În lipsa cunoașterii de sine, omul va purta întotdeauna măști sub care își va ascunde vulnerabilitățile. Cu cât vor fi mai mult folosite și acceptate, cu atât mai dificil va fi să venim în contact cu adevărul din noi și din jurul nostru, fapt îngreunat de toxicitatea relațiilor pe care el hrănim. Se creează astfel un cerc vicios în care cantitatea și calitatea informațiilor care ne înconjoară se transformă în otravă și pe care va fi din ce în ce mai dificil să o gestionăm. Comparația și competiția dintre oameni sunt alți factori care determină purtarea acelor măști, care după cum am arătat deja, nu fac decât să polueze relațiile dintre oameni, ceea ce mai departe duce la suferință, la conflict interior și apoi exterior și mai devreme sau mai târziu retragerea într-o lume interioară iluzorie, înconjurat de entități mai mult sau mai puțin luminoase. Cel puțin, acesta va fi un mediu confortabil, în care omul nu se va mai simți nevoit să depună efort, nu va fi obligat să muncească sau să facă sacrificii pentru nimic în lume, deoarece va fi capabil să-și inventeze mai departe toate scuzele necesare și toate motivațiile astfel încât să-și demonstreze în mod fals că este pe drumul cel bun. Rezultatele generale se observă la nivel de colectivitate, se observă în calitatea vieții, a educației tuturor celor de care suntem înconjurați, a verticalității și onestității celor de care suntem conduși, se observă în sănătatea fizică, mentală și emoțională a oamenilor în general și se va reflecta corespunzător în viitorul fiecăruia.

 

NEGAREA SUFERINȚEI

Negarea suferinței și fuga de rău este o altă caracteristică a laturii slab dezvoltate a lui 2. Vibrația lui 2 este cea care menține lumea în echilibru. Aceasta nu presupune excluderea binelui sau a răului. Măiestria lui 2 constă în îmbrățișarea celor două și în progresul vieții pe baza celor două energii contrare, fără de care nimic din ceea ce percepem în jurul nostru nu ar mai exista. Excesul oricărei dintre cele două extreme obligă natura să compenseze în sensul opus. Într-o lume absolut duală, este interesant de înțeles oare ce vrea să compenseze gândirea pozitivă și concentrarea strictă pe aspectele benefice ale vieții. Nu neg rezultatele unei gândiri constructive și efectul benefic al unei abordări optimiste a vieții, însă construcția unei bule pozitive de săpun în jurul mizeriei evidente din viața personală, nu va ajuta la îndepărtarea instantă a acesteia.

 

CAPACITATEA DE ACUMULARE

2 este o vibrație a receptivității și a acumulării, astfel că 2 va oferi doar din preaplinul său. Din nou este de reținut un aspect important și anume acela că nimeni și nimic nu oferă garanția calității preaplinului. Într-o lume a abundenței informaționale, calitatea a ceea ce omul alege să acumuleze poate fi adesea pusă la îndoială. Pe de o parte toate acestea îi vor defini calitatea vieții personale, iar pe de cealaltă parte îi vor defini calitatea relațiilor cu cei din jur.

 

Ne așteaptă o perioadă de zece ani total ieșită din comun deoarece din punct de vedere numerologic nu am mai întâlnit așa ceva NICIODATĂ!

Sunt 10 ani de o intensitate incredibilă, caracterizați de emoție și vitalitate. Planul emoțional va fi cel mai puternic aspectat și în același timp expresivitatea omului.

În graficele de mai jos voi exemplifica detaliat care sunt particularitățile ieșite din comun și la ce ne putem aștepta din acest punct de vedere.

 

În primul rând, se remarcă lipsa lui 2 din matricea numerologică dar și lipsa zilelor cu un singur 2. Acest aspect a fost întâlnit la mai mult de o treime din cei născuți în ultimii 30 de ani ai mileniului 2, iar la primele generații ale mileniului 3 aproape că lipsește cu desăvârșire.

Lipsa lui 2 sau un singur 2 o întâlnim cel mai adesea la omenii care vorbesc foarte puțin, au un aspect rece și distant, sunt direcți și exprimă în foarte puține cuvinte ceea ce au de spus. Foarma optimă de comunicare pentru ei poate fi în scris, în muzică sau prin alte mijloace diferite de exprimarea verbală. Ei nu sunt obișnuiți să-și expună trăirile interioare și nu le place să vorbească despre aceasta. În general vorbesc foarte puțin și sunt pudici sau retrași.

Prezența a 2 de 2 în matrice îi simbolizează pe oamenii extroverți și carismatici. Este foarte important de reținut că în întreaga decadă a anilor 2020, orice matrice numerologică va conține minim 2 de 2 în compunerea sa, iar aceasta se va întâlni, conform graficului în 25% din totalul zilelor celor 10 ani! Oamenii cu această caracteristică sunt dinamici și distractivi, le face plăcere să facă efort și nu sunt reținuți în ceea ce privește exprimarea propriilor impresii și idei. Le place să socializeze și să fie înconjurați de oameni și se simt în largul lor atunci când au cu cine povesti.

Prezența a 3 de 2 în matrice este caracteristică oamenilor cu atât mai expresivi. Aici îi vom regăsi pe cei mai buni povestitori, pe sportivii de performanță sau pe interpreții desăvârșiți. Sunt oameni care radiază de fericire și de vitalitate și îi insuflețesc prin simpla lor prezență pe cei din jur. Stările lor sufletești sunt puternice și au nevoie să-și consume pasiunea interioară în jocuri amoroase sau în activități sexuale intense. Sunt oameni influenți și cu atât mai carismatici. Își fac cu ușuirnță admiratori și le face plăcere să fie în centrul atenției.

4 de 2 în matricea numerologică îi caracterizează pe oamenii conduși predominant de stările emoționale. Sunt oamenii care pot cădea ușor într-o stare morocănoasă și să se opună cu vehemență schimbărilor din viața sa atâta vreme cât nu sunt pe placul lor. Este printre puținele combinații negative ale acumulării vibrației lui 2 în matricea numerologică.

 

În general, cu cât există un număr mai mare de 2, cu atât acea persoană este mai predispusă la suferințe profunde datorate de avalanșele emoționale pe care le gestionează cu greutate. Își crează de unii singuri stări conflictuale după care le atribuie celor din jurul lor, ceea ce le amplifică și mai tare emoțiile negative. Același tip de oameni sunt cel mai predispuși să-și creeze lumi fantastice în care să trăiască înconjurați de iluzii care să le hrănească nevoia unei vieți efervescente. Datorită intensității trăirilor, astfel de persoane ajung cu ușurință să-i influențeze pe cei din jur și să le creeze impresii asemănătoare. Sfatul meu pentru cei aflați în preajma acestora este să-și folosească cu mare băgare de seamă discernământul și bunul simț al realității înconjurătoare, pentru că pot fi ademeniți cu ușurință într-o lume a fantasmelor și a miresmelor parfumate dar  care sunt clădite pe cele mai murdare greșeli neasumate și credințe eronate. Cât pentru cei care se află deja acolo, este inutil să le mai dea cineva sfaturi, deoarece nu vor face decât să le interpreteze în folosul lor și astfel nu-și fac decât și mai mult rău.

De asemenea, doresc să mai subliniez un aspect important în legătură cu copiii care urmează să se nască în viitorul apropiat, și anume că nu doresc să încurajez aberațiile conform cărora vom avea de-a face cu copii de cristal sau de lumină, sau orice alte invenții halucinante ale acelorași persoane delirante care, din păcate, nu vor face decât să interpreteze informațiile într-un sens viciat de propriile ideologii fanteziste. Se vor naște oameni perfect normali și perfect diferiți de oricine altcineva din jurul lor. Vor face parte din aceeași realitate și nimeni dintre cei sau dintre cei deja născuți nu sunt mai aproare sau mai departe de alte dimensiuni decât de cele închipuite de mințile bolnave ale acelorași persoane care au pierdut de mult simțul realității în care trăiesc.

 

Zile cu 4 de 2 în matricea numerologică vom avea în următoarea decadă aproape la fel de mult cât am avut în ultimii 20 de ani și la fel de mult cât au fost între 1970 și 1999!

Prezența a 5 de 2 în matricea numerologică este din nou un aspect total ieșit din comun. Vom întâlni această caracteristică în următorii 10 ani, la fel de mult pe cât am întâlnit-o în ultimii 40 de ani. Cred că exemplele de personalități cu o astfel de calitate vorbesc de la sine și nu este necesar să explic mai pe îndelete ce presupune aceasta, deși ar mai fi încă foarte multe particularități de amintit! Astfel, prezența Andreei Marin sau a Stelei Popescu pe orice scenă sau la televiziune consider că exemplifică în modul cel mai evident puterea trăirii emoționale și puterea mesajului pe care erau capabile să-l transmită prin viu grai.

Dintre toate, prezența a 6 și 7 de 2 în matricea numerologică sunt poate extremele cele mai puternice. Este aproape inutil să mai comparăm cu decadele din trecut pentru că în total nici măcar în ultima sută de ani nu vom întâlni la fel de multe zile cu astfel de calități pe cât vom întâlni în următorii 10!! Dintre personalitățile cunoscute, Silviu Prigoană are 6 de 2 în matricea numerologică iar cu 7 de 2 nu am regăsit pe nimeni cunoscut, însă cu siguranță se va vorbi despre ei după 2030, atunci când vor începe să crească și să-și exprime personalitatea!

Cu siguranță încă mai sunt multe de spus, însă toate vor veni la timpul lor!

Îmi doresc ca aceste informații să fie folosite cu înțelepciune de cei care le citesc și doresc să mai afirm că sunt adresate în special celor cu mentalitatea adaptată vremurilor pe care le trăim, deoarece ei sunt cei mai capabili să facă diferența și să prelucreze într-o manieră eficientă o astfel de cunoaștere.

 

Gânduri de bine,

numerolog Eduard Agachi.

 

mai multe despre decada 2020-2029 în video-urile de mai jos!

Lumea Nevazuta a anilor 2020 – cu numerolog Eduard Agachi la Lumea Nevazuta

 

Fata nevazuta a anilor 20 cu numerolog Eduard Agachi

sursa foto

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Semnificația Numerologică a numelui IRINA
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply