Home > Numerologie > Interviu on-line :: Se poate afla până când va trăi omul?

Interviu on-line :: Se poate afla până când va trăi omul?

Cine sunt eu? Cum pot sa mă descopăr? Ce reprezintă data mea de naștere și numele meu?

Este o întrebare complexă Cine sunt eu? Omul s-a străduit dintotdeauna să dea un răspuns la această întrebare. Numerologia prin calcule și interpretări oferă un răspuns celor care doresc să găsească răspunsul și dincolo de palpabil, de lumea concretă, măsurabilă. Numerologia este știința care cuantifică din punct de vedere calitativ viața, oferind interpretări numerelor care apar peste tot în viața noastră. Timpul, spațiul, greutatea, cantitatea, prețul, mărimea, ierarhiile, ordinea, adresa, telefonul, familia, neamul, inspirația și expirația, calendarul, rețeta medicală, planurile, schemele, proiectele, stelele sau aștrii, toate acestea și altele sunt reprezentate prin  numere.

În data nașterii, semnificative sunt 2 elemente: ziua de naștere și cifra destinului.

De exemplu: 21 martie 1975. Ziua de naștere în acest caz este 21, iar pentru a-i afla vibrația vom aduna cele două cifre din care este compusă, obținănd o singură cifră: 2 +  1 = 3. Vibrația zilei de naștere în acest caz este 3.

Pentru aflarea cifrei destinului se procedează la fel, doar că de această dată se adună toate cifrele care apar în data de naștere: 2+1+3+1+9+7+5 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1. Cifra de destin a celui născut în data de 21.03.1975 este 1.

Vibrația zilei de naștere (3 în acest caz) oferă indicii despre calitățile interioare ale omului analizat. Indică modul în care acesta gândește și ia decizii, care îi sunt principiile după care își ghidează viața, limitările de care se va împiedica sau din contră cât de nonconformist poate deveni. Această vibrație relevă calitățile ascunse pe care acesta se va baza în viață, nivelul vibrațional la care individul se va manifesta în orice împrejurare. Nu se greșește deloc dacă se consideră că această cifră oferă indicații cu privire la universul interior al omului.

Cifra de destin reprezintă drumul pe care fiecare îl are de parcurs în viață. Este drumul pentru care suntem pregătiți încă de la naștere, iar calcului acestei vibrații ne oferă indicii despre ceea ce avem de făcut pentru a ajunge la desăvârșire. În timpul vieții ne vom întâlni cu fel și fel de situații însă fiecare avem în noi resursele necesare pentru a face față provocărilor. În același timp, ne dezvoltăm, învățăm și perseverăm. Vibrația destinului conține în descrierea sa indicii despre limitele exterioare ale omului, descoperă sfera sa afectivă, psihică, practică sau rațională. Oferă indicații despre carieră, parteneriate, familie, sănătate, evenimente deosebite din timpul vieții și multe alte elemente utile.

Numele la rândul său își găsește corespondența în numere, literele fiind la rândul lor vibrații. Mai multe despre semnificația acestora citiți aici.

Cum pot aplica numerologia în viața de zi cu zi?! Cum mă poate ajuta numerologia în semnificația fiecarei zile din calendar? Cum pot ști dacă ziua în curs poate avea influiențe pozitive sau negative asupra mea?!

Un om este caracterizat de o serie de calități și defecte precum și de limitări bine definite, beneficiază de avantaje dar se va lovi și de dezavantaje. Trei oameni în schimb, au o cu totul altă valoare. Să presupunem că din punct de vedere al pregătirii și abilităților sunt foarte asemănători. În schimb, de această dată, se vor bucura de calitățile lui 3. Aceștia pot forma o echipă, pot împărți sarcinile între ei, se pot sprijini și sfătui între ei, și așa mai departe, lucruri pe care 1 ‘de unul singur’ nu le poate face.

Numerologia folosește în mod avantajos calitățile numerelor, oriune acestea apar în viață.

Răspunsul la această întrebare apare în activitățile practice. Zilele impare în cea mai mare parte a lor sunt benefice activităților dinamice, individul se bucură de mai multă inspirație creatoare și entuziasm. Zilele pare sunt benefice pentru repaos, meditație, refacere, plimbări, activități care nu solicită atât de mult psihicul și fizicul omului.

Sunt zile în care se creează predispoziții la accidente. Se poate afla până când va trăi omul?

Pentru a afla răspunsul la o astfel de întrebare, recomand să existe un scop bine definit. Din experiență s-a demonstrat că în momentul în care apar mai multe sincronicități, sau o ‘aglomerare’ a vibrațiilor de același fel (de ex. vibrația 3: 3 oameni, născuți pe 3, 21 și 23 – dar cu cifra destinului 30, într-o zi de 12.03.2001, într-un autovehicul cu nr. B-33-HAB, după 3 ore de condus fără pauză, este foarte probabil să aibă parte de un accident pe drum). Nu este obligatoriu să se întâmple și din punctul multora de vedere este dificil de urmărit atât de detaliat o situație de genul acesta, însă, cu timpul, astfel de elemente sar cu ușurință în evidență.

Există în Numerologie un calcul al ciclurilor evolutive, care se aplică pe o perioadă de 9 ani. Aceștia se numerotează cu anul 1 – anul nașterii și se continuă până la 9, apoi se reia de la 1, și tot așa până la anul curent. Am adus în discuție acest ciclu evoltiv, datorită faptului că, vibrația fiecărui an are o însemnătate deosebită. Pentru a continua exemplul de mai sus, dacă una dintre cele 3 persoane se află în anul personal 3 al ciclului său evolutiv, atunci cu siguranță va fi cauza principală pentru care se va produce accidentul.

Legat de calcului timpului pe care fiecare îl are de trăit, astfel de informații și tehnici de calcul sunt revelate doar celor care sunt capabili să gestioneze informația și în plus au depus un efort considerabil în dezvoltarea lor spirituală. Mai mult decât atât, avem la dispoziție atât de multe momente în care să ne bucurăm de viața pe care o trăim și să obținem maxim de satisfacție, încât consider inutilă o astfel de grijă.

 

Așa cum am promis pe facebook, mă voi folosi de întrebările pe care le primesc din partea voastră, pentru a întocmi astfel de articole informative despre numerologie.

Aștept în continuare întrebări de la voi, curiozități sau nelămuriri, în mesaje private pe pagina de facebook Agachi Ionuț sau pe e-mail la contact@secretulnumerelor.ro

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply