Home > Analize Numerologice > la ce AJUTĂ o CONSULTAŢIE NUMEROLOGICĂ?

la ce AJUTĂ o CONSULTAŢIE NUMEROLOGICĂ?

în cadrul unei CONSULTAŢII NUMEROLOGICE ai parte de explicaţiile necesare descoperirii forţei interioare, energiei creative pe care o foloseşti zilnic în moduri mai mult sau mai puţin eficiente.
 
disciplina este cheia pentru a scoate la suprafaţă doar acele abilităţi de care ai nevoie dar şi pentru a-ţi canaliza gândurile creatoare spre rezultate de excepţie.
 
fără a cunoaşte în profunzime multitudinea de abilităţi şi talente de care dispune, omul îşi risipeşte zilnic energia în activităţi stresante, plictisiroare, obositoare, care nu-i aduc nicio satisfacţie.
 
Numerologia îţi poate indica modalitatea optimă în care să-ţi canalizezi aceeaşi cantitate de energie (enormă) de care dispui, în activităţi cu rezultate deosebite, care nu numai că îţi vor aduce succesul, ci te vor evidenţia la adevărata ta valoare!
cu toţii apreciem natura şi tot ceea ce este autentic, cu toţii ne dorim să renunţăm la şablonizarea impusă de normele sociale însă puţini sunt cei care au curajul de a face compromisul de a fi Ei înşişi! aceştia sunt oamenii cei mai apreciaţi!
 
te invit să te re/cunoşti aşa cum eşti cu adevărat pe interior şi îţi garantez că vei rămâne surprins într-un mod deosebit de plăcut, aşa cum rar ţi-a fost dat să te simţi. Este extraordinar de înălţător şi complet sentimentul de a te simţi perfect în pielea ta!
 
vei primi informaţii preţioase, sfaturi şi tehnici personalizate pentru dezvoltarea ta, pentru îmbunătăţirea calităţilor tale, pe care le vei pune în practică natural, firesc şi cu zâmbetul pe buze, pentru că sunt ceea de ce ai cu adevărat nevoie!
există o lege spirituală/ nescrisă care nu îngăduie nimănui să aibă acces la mai mult decât este pregătit să afle în acel moment însă în plus faţă de acest fapt, vă sugerez să alegeţi cu grijă şi cu mare responsabilitate specialistul căruia vă adresaţi!
mai jos găsiţi planificarea următoarelor evenimente şi perioade în care voi fi disponibil pentru Consultaţii Numerologice sau alte tipuri de Consilieri/ în limita locurilor disponibile.
 tel. 0720.24.22.44 pentru programări şi informaţii.
Lasă-mi un mesaj
 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply