Home > Analize Numerologice > Numerograma electorală – Donald Trump vs. Hillary Clinton

Numerograma electorală – Donald Trump vs. Hillary Clinton

Două personalităţi extrem de controversate, două caractere puternice şi deosebit de interesate în a-şi atinge propriile interese, care diferă în foarte mare măsură unul de celălalt. Vă ofer mai jos câte o scurtă descriere a celor mai probabili doi candidaţi la alegerile prezidenţiale din acest an din SUA.

Donald TRUMP

14.06.1946

O personalitate deosebit de puternică şi cu o ambiţie ieşită din comun. Este omul care este în stare să treacă peste orice obstacol doar pentru a-şi atinge scopul urmărit. Gândeşte puţin, scurt şi concret şi acţionează fulgerător. Este omul care lasă pe alţii în urma sa să resolve problemele pe care el le-a creat.

Are o minte ageră şi pătrunzătoare. Este capabil să planifice activităţi deosebit de elaborate şi cu aplicabilitate pe termen lung. Are o răbdare ieşită din comun şi poate urmări şi zeci de ani până să-şi plătească o poliţă faţă de cineva – ceea ce cu siguranţă se va întâmpla, pentru că nu va accepta în niciun fel compromisurile sau capitularea. Pleacă la luptă cu toate lecţiile bine pregătite şi este genul care memorează şi cunoaşte până şi cel mai mic detaliu dintr-un ansamblu.

Charisma şi jocul de scenă sunt doar roluri pe care a înţeles foarte bine de ce este necesar să le interpreteze. În sinea sa este un tip jovial şi activ, dar foarte acid şi introvertit. Nu agează mulţimile decât dacă el se află în centrul atenţiei şi poate controla pe fiecare. Are tendinţa involuntară de a se implica în fiecare aspect al activităţilor la care ia parte – într-un mod maniacal la un moment dat şi cu siguranţă întreg staff-ul pe care îl are, acţionează doar după indicaţiile sale.

Este aproape imposibil de combătut într-o discuţie. Aroganţa şi ambiţia de care dă dovadă, sunt duse la extreme ceea ce face din el un partener instabil şi de temut chiar şi pentru membrii familiei. Poate fi fidel doar unei surse de putere cu mult peste capacitatea multora de înţelegere, iar familia o va folosi doar ca scut social. Vulnerabilităţile lui nu vor fi niciodată soţia şi copiii, sau oricare alt membru ai familiei, deşi tatăl său şi-a pus radical amprenta asupra educaţiei şi dezvoltării lui.

Are abilitatea de a se face plăcut doar atâta timp cât încă nu ţi-a îndeplinit obiectivul, după care poate deveni maniacal în comportament, răzbunător, dictatorial chiar. Este modelul perfecţionistului nerealist, dar care impune un standard deosebit de ridicat, atât celor din jur cât şi sie însuşi. Poate fi un model de ambiţie, răbdare, disciplină şi onestitate pentru cei din jurul său, însă toate acestea le poate face cu la fel de multă îndârjire şi sens negativ. Se poate spune că nu are scrupule în ceea ce face şi mai mult decât atât, este genul de om care reuşeşte cu uşurinţă să se convingă singur de corectitudinea şi importanţa deciziilor pe care le ia – indiferent de valoarea acestora de adevăr, etică sau morală. Îi place să treacă cu mare viteză de la o idee la alta, să facă transformări din mers şi să caute soluţii extravagante şi îl încântă idea de a-i ironiza pe toţi cei din jurul său care nu ţin pasul. În schimb, în cazul în care cineva din exterior îl  provoacă sau reprezintă o sursă de instabilitate, îl va elimina din câteva mişcări.

Interesul principal al său sunt posesiunile de orice fel. Recunoaşterea socială nu reprezintă un ‘must’, însă atâta timp cât funcţia îi asigură un statut respectabil împreună cu posibilitatea de manifestare a autorităţii, va face orice pentru a-şi atinge scopurile. Este un om pasional şi atent la detalii, minuţios şi inteligent, agre şi profund, ceea ce îl face un excelent strateg dar şi deosebit de viclean şi misterios. Foarte puţine persoane din jurul său vor şti cu adevărat care îi sunt scopurile reale.

Cu greu îi poţi găsi un punct sensibil unui astfel de om, însă face parte dintre aceia care mai degrabă se vor bate cu propriile arme, pentru că în momentul în care va începe să cadă – social, financiar, politic, etc., vor fi nesemnificativi cei care îi vor lua apărarea sau îi vor mai fi alături.

Perioada alegerilor din a doua jumătate a anului îl va prinde într-o perioadă cu atât mai favorabilă obţinerii unui statut social înalt. Este momentul în care poate scoate toate armele pentru a-şi atinge scopurile. Văzute sau nevăzute, influenţele pe care le declanşează vor face diferenţa. Cert este că pentru Donald Trump va fi o perioadă de totul sau nimic!

Hillary  CLINTON

 26.10.1947

O femeie puternică, dedicată punerii în valoare a propriilor calităţi, însă foarte indecisă cu privire la alegerea unei tabere – să treacă de partea bărbaţilor şi să lupte la fel ca ei sau să rămână feminină şi să rişte o schimbare majoră şi semnificativă. Este genul de scolăriţă tocilară şi obsedată de control – aceea care se autopropune şefa clasei şi insistă să i se acorde atenţia cuvenită. Se manifestă un conflict puternic în interiorul său. Pe de o parte este caracterizată de calităţi feminine, pasive, care îi pun în evidenţă grija şi protectivitatea maternă, sociabilitatea şi ajutorarea celor slabi, iar pe de cealaltă parte, modul său de manifestare în lume este unul bărbătesc, activ, dinamic, în forţă. Soluţia ideală pentru o astfel de femeie este să se folosească în continuare de calităţile sale feminine pentru a intimida, impresiona, chiar a atrage în propriile mreje, pe oricine îşi doreşte. Din păcate pentru ea, ambiţia şi censecvenţa nu o caracterizează, ceea ce face ca deciziile pe care le ia să fie incerte, lipsite de substanţă sau bazate pe o judecată fermă şi robustă. Poate deveni cu uşurinţă agitată, isterică, impresionată de ceea ce se întâmplă cu rapiditate în jurul său, iar ca reacţie va apela la autoritatea pe care i-o conferă funcţia, renumele sau statutul social. Foarte rar este cea care să-şi dorească o dezbatere echitabilă, va evita medierile şi disputele pe care ştie că nu le poate controla. Se poate baza în schimb pe o expresivitate puternică şi o capacitate ridicată de empatizare.

Va deveni cameleonică ori de câte ori simte nevoia să se adapteze cerinţelor mediului în care se află, însă toate acestea nu le poate susţine pentru mult timp. Nu este genul care să cedeze sau care să dea înapoi chiar dacă realizează că a luat decizia greşită. Poate alege să găsească vinovaţi în jurul său, ori să caute să schimbe ceva din mers.

Este un lider desăvârşit şi obţine cu uşurinţă succese la care alţii nu ajung nici după un efort dublu, însă orgoliul şi ambiţiile personale uită adesea să le dea la o parte din drumul său. Prin urmare, cu toate că îşi poate conduce echipa către succes, finalul îi va aparţine în totalitate şi este singura responsabilă pentru modul în care decide să distribuie meritele, recompensele şi mustrările. Adesea poate omite faptul că şi ea a avut un rol important într-o activitate şi să dea înapoi din faţa responsabilităţilor.

Este foarte orgolioasă şi se plictiseşte repede de orice trofeu/ realizare/ funcţie obţinută. Pentru ea este mai importantă acţiunea de a vâna şi nu pune atât de mult preţ pe vânat. Îi place să se mândrească cu rezultatele obţinute, îşi doreşte faimă şi recunoaştere, mai ales într-o lume a bărbaţilor (dură, dinamică şi insensibilă) pe care o dezaprobă în totalitate. Din ambiţie şi perseverenţă poate ajunge să-şi împlinească ţelurile în viaţă, doar că prin modul în care este structurată, cu dificultate va ajunge să fie satisfăcută de propriile cuceriri.

Asemeni unei feline, i se pare fundamental să-şi marcheze teritoriul pe care îl deţine şi să se asigure că nimeni nu îl va invada. Din păcate, idealurile sale de echitabilitate, moralitate sau diplomaţie nu vor fi respectate întotdeauna. Acestea vor fi momentele în care îşi va arăta colţii şi va uita în totalitate de calităţile sale feminine, gingaşe şi armonioase.

Este o femeie dornică să impresioneze şi chiar să modifice lumea rigidă şi dură a bărbaţilor, doar că în tot acest timp uită să se folosească de feminitatea de care dispune. Toate acestea o vor impinge încet dar sigur către frustrări foarte mari, neajunsuri şi reproşuri, indecizie şi dorinţă din ce în ce mai mare de răzbunare.

În cea de-a doua parte a anului se va afla într-o perioadă deloc favorabilă activităţilor sociale, politice, sau de orice altă natură în afara celor recreative, meditative sau de introspecţie. Poate avea în schimb parte de un sprijin misterios, greu explicabil în cuvinte, mistic sau divin ar mai putea fi numit. La toate acestea aş mai adăuga şi faptul că anii 2000 deschid poarta către o nouă eră, cea a permisivităţii, a diplomaţiei şi prieteniei, în care feminitatea şi energia feminină va prelua încet dar sigur inițiativa!

 

citește:

Numerograma lui Vladimir Putin

Numerograma lui Klaus IOHANNIS

Numerograma lui Recep Tayyip Erdoğan

vezi mai multe analize numerologie aici

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply