Home > Analize Numerologice > Numerograma Familială

Numerograma Familială

Numerele nu reprezintă decât traducerea prescurtată sau limbajul concis al adevărurilor și legilor al căror text și idei sunt în Dumnezeu, în om și în natură. Le-am mai putea defini ca fiind portretul intelectual și oral al operațiunilor naturale ale ființelor ba chiar, dacă se dorește, limita și capătul proprietăților ființelor precum și acea măsură pe care acestea n-ar putea-o depăși fără a se rătăci și a se pierde, fapt ce a făcut pe unii să spună că numerele înseamnă înțelepciunea ființelor și ceea ce le împiedică să nu devină smintite.

Louis Claude de Saint-Martin

 

Așa cum poate că deja știți, fiecare persoană este cu totul diferită de oricare alta, prin urmare, calea fiecăruia este unică și irepetabilă.

În această lucrare vei afla deosebit de multe lucruri interesante despre tine, pe toate le-ai întâlnit deja, doar că pe unele le-ai recunoscut și pe altele nu. Este o oglindă a ta care îți va răspunde la foarte multe întrebări și-ți va folosi de aici înainte în orice decizie pe care o vei lua.

Fie că este vorba despre dezvoltarea personală, fie că îți dorești să te îndrepți către o carieră pe măsura putințelor și necesităților, care să-ți ofere în scurt timp satisfacții, fie că îți dorești să schimbi ceva la tine (deși în cea mai mare parte din cazuri se ajunge la acceptare și împlinire), numerologia vine în folosul tău cu nenumărate instrumente.

Într-un cuplu, problemele pot fi cu mult mai delicate! Recomand cu căldură și încredere o astfel de analiză cuplurilor, familiilor și tuturor celor care doresc să trăiască în armonie cu cel de lângă ei, să învețe cum să funcționeze precum o echipă, să se completeze unul pe celălalt și să aplice soluția ideală în rezolvarea oricărui inconvenient.

Despre toate acestea și multe alte instrumente numerologice utile, te invit să citiți în paginile ce urmează …

descarcă de aici un model de Numerogramă Familială și află în ce constă

Numerograma Familială

pentru mai multe detalii, comenzi și amănunte vă stau la dispoziție la tel. 0773 807 920

sau completați formularul de mai jos:

 

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Telefon (opțional)

Mesaj

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Semnificația Numerologică a numelui IRINA

Leave a Reply