Home > Analize Numerologice > Numerograma lui Recep Tayyip Erdoğan

Numerograma lui Recep Tayyip Erdoğan

Un bărbat cu un caracter puternic, hotărât şi determinat. Ziua de naştere 26 este caracteristică liderilor, conducătorilor care pun pasiune în ceea ce fac, sunt deosebit de energici şi de obicei trag după ei pe alţii. Nu este un om care să se supună, se bazează mult pe instinct în deciziile pe care le ia dar ştie foarte bine să păstreze un statut protocolar. Impune respect şi încredere, de aceea atunci când se enervează cel mai tare, dacă nu izbucneşte, toţi din jur vor înţelege ce au de făcut.

Cu numărul maestru de destin 11 , acest om are mereu un as în mânecă. Intenţiile lui sunt precise şi nu se fereşte să le expună, deşi nu întotdeauna vor fi înţelese şi acceptate. Calitatea sa principală este aceea de a-şi crea adepţi. Se impune autoritar în faţa maselor de oameni şi este ales cu uşurinţă în funcţii de conducere. Prin talentul său managerial, exprimarea clară şi hotărâtă, simplitatea cu care ia decizii şi încrederea deosebită în forţele proprii, îşi atrage cu mare uşurinţă atât simpatizanţi cât şi duşmani.

Unul dintre defectele nativilor cu cifra de destin 2, este acela că se pot răzgândi cu uşurinţă. Pentru un om cu astfel de calităţi interioare, deciziile pe care le ia îi vor tranşa drastic viaţa. Punctul său sensibil, dar şi decisiv, este dat de sensibilitatea sa emoţională. Deşi în cea mai mare parte din viaţă se va manifesta rece, dur, distant şi indiferent, există în preajma sa persoane cu mult mai tinere care îi influenţează categoric deciziile.

Pentru Erdogan, loialitatea este ‘obligatorie’, dar, funcţie de impactul emoţional pe care îl au evenimentele/ amintirile din viaţa sa, el însuşi va face schimbări radicale, va trece dintr-o tabără în alta, fără nicio dificultate sau remuşcări.

Este un bun strateg, atent la detalii şi gândeşte cu atenţie fiecare pas, însă greşeşte mult atunci când acţionează. Impulsivitatea, graba, indecizia şi grandomania, sunt atributele care îi vor da cel mai mult de furcă.

Ca şi lider al unui stat atât de puternic, are nevoie de consilieri extrem de bine pregătiţi, în caz contrar, reacţiile explozive, aroganţa şi înfumurarea îl vor îndepărta iremediabil atât de cei pe care îi conduce cât şi de partenerii geostrategici.

În prezent se află în an personal 9, până la începutul anului viitor. Luând în considerare faptul că este liderul unuia dintre statele cu un puternic impact la nivel mondial, şi că ne aflăm în an global 9 (2016), deciziile pe care le va lua în perioada următoare vor avea un impact extraordinar. 9 aduce cu sine ori o reorganizare, ori un sfârşit – pentru a face loc lui 1. În orice situaţie, această perioadă de tranziţie va produce neplăceri, atât pe plan personal cât şi în teritoriul în care îşi manifestă influenţa.

 

citește și: 

Numerograma lui Vladimir Putin

Numerograma electorală – Donald Trump vs. Hillary Clinton

Numerograma lui Klaus IOHANNIS

vezi mai multe analize numerologie aici

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply