Home > Analize Numerologice > Numerograma lui Vladimir Putin

Numerograma lui Vladimir Putin

Puterea unui astfel de om stă în curajul de a fi el însuși și de a învăța din propriile experiențe! La prima vedere pare a fi un introvertit, singuratic, un personaj care trăiește departe de agitația cotidiană. Nu se implică decât atunci când viața îi oferă o experiență savuroasă, care să-l ridice și să-l întărească din punct de vedere spiritual. La o analiză detaliată, matrița numerologică a lui Vladimir Putin nu prezintă nicio linie sau coloană completă, ceea ce indică nenumărate conflicte interioare.

Este un om care percepe realitatea precum un călugăr cu ani de practică spirituală. Imaginea sa în lume este atât de impunătoare datorită impresionantei tării interioare care îl caracterizează. Un 7 va ști să-și protejeze și să-și dezvolte calitățile interioare în orice circumstanță. În ciuda ‘dezavantajului’ de a fi caracterizat printr-o matriță numerologică incompletă pe fiecare linie și coloană, munca sa interioară, studiul intens, respectarea unui stil de viață dur și idealismul ridicat, l-au făcut să ajungă – din punctul multora de vedere – cel mai puternic șef de stat din lume.

Autodisciplina și etica vibrației lui 7 sunt duse la extrem, cu atât mai mult cu cât se regăsesc în ziua de naștere și în cifra destinului. Impresia pe care o lasă oricărei persoane este că ascunde secrete imense, că deține cunoștințe superioare oricărei ființe umane, că este capabil de atât de multe, însă se abține datorită faptului că o astfel de conștiință extinsă îl va face să ia cele mai înțelepte decizii.

Viziunile sale asupra lumii sunt cu mult mai complexe și interesante. Este foarte selectiv în legătură cu informația pe care o primește, o prelucrează cu un scop clar și o transmite mai departe cu multă prudență și tact.

În spatele chipului rece și intransigent, este foarte bine gestionată o furtună de pasiune, dorință și mister. Tipul omului dur și răzbunător este doar un rol pe care îl joacă cu succes. Motorul care îl susține în acest sens îl reprezintă scopurile lui radicale și foarte bine definite. Îi plac mult mai mult jocurile de strategie și planurile laborioase. Se angajează într-o dispută directă doar ca ultimă soluție, iar brutalitatea și atrocitățile le consideră drept corecții și nu-i sunt pe plac. Idealurile sale înalte îi permit să gestioneze resursele (atât umane cât și material) într-un mod cu totul original, iar asta o va face cu foarte mult sânge rece.

Este foarte dificil să-i găsești un punct sensibil unui astfel de om, deoarece punctul său forte este individualismul. Pe exterior poate juca cu cea mai mare ușurință orice rol, poate fi un actor/ artist desăvârșit (linia 222-55 îi amplifică expresivitatea, entuziasmul, charisma și plăcerea de a se afla în mijlocul lumii), însă pe interior, este compact precum un diamant. Acesta este atât secretul cât și arma sa cea mai de preț.

Riscul este acela că un astfel de om trăiește foarte mult într-o lume a idealurilor, a viselor și dorințelor. Va urmări în permanență să învețe, să se dezvolte, să se cunoască, iar aceasta o poate face cel mai bine folosindu-se de resursele exterioare de care dispune. Atunci când urmărește interese materiale, cu siguranță are pregătit un plan cu bătaie mult mai lungă. Câștigurile materiale, bogățiile, hrana și siguranța fizică a celorlalți nu sunt pe primul plan pentru el, ci le va considera doar mijloace pentru a-și atinge desăvârșirea.

Fiind în  primul an al celui de-al 8-lea ciclu evolutiv personal, pe sfârșit de 2016 va avea un cuvânt foarte greu de spus la nivel mondial. Anul 1 îl impinge spre acțiuni impulsive, care să-l propulseze și să-i scoată în evidență calitățile, pe când debutul în ce-l de-al 8-lea ciclu – cel al disputei, al riscului, al răsplatei și al accederii la putere, îl va ambiționa mai mult ca oricând să se impună și să fie omul capabil de o decizie istorică.

citește și:

Numerograma lui Recep Tayyip Erdoğan

Numerograma electorală – Donald Trump vs. Hillary Clinton

Numerograma lui Klaus IOHANNIS

vezi mai multe analize numerologie aici

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply