Home > Analize Numerologice > Numerograma unei campioane – Simona Halep

Numerograma unei campioane – Simona Halep

Simona Halep – născută la Constanța, pe 27.09.1991, cea mai bună jucătoare română de tenis și numărul 1 mondial în clasamentul WTA – analiză numerologică realizată de numerologul Ionuț Agachi

 • ambițioasă
 • meticuloasă
 • inspirată
 • creativă
 • loială
 • carismatică
 • talentată
 • romantică
 • tolerantă
 • idealistă
 • inventivă
 • dedicată
 • înțeleaptă
 • echilibrată
 • modestă
 • altruistă
 • idealistă
 • emotivă

În prima poziție a clasamentului WTA Simona a ajuns la 7.10.2017, la numai 10 zile după ce a împlinit 25 de ani, în primele zile a celui de-al 9 an din ciclul personal. Putem spune că rezultatul vine ca o încununare a muncii depuse în ultima perioadă (ciclul 2009 – 2017).

La 18 ani (2009), Simona a recurs la o intervenție chirurgicală de reducere a sânilor, care o incomodau în joc și îi creau și probleme cu coloana vertebrală, pregătind parcă un parcurs fulminant în anii ce au urmat.

În 2010 începe seria meciurilor WTA și câștigă 6 finale. De reținut este faptul că anul 1 pentru Simona Halep începe la 27 septembrie 2009 și durează până la 26 septembirie 2010, ceea ce înseamnă că a profitat din plin de această perioadă propice reinventării personale! Toate câștigurile și alegerile pe care le-a făcut au reprezentat doar introducerea într-un nou capitol al vieții sale. Încununarea a  venit așa cum era de așteptat, la finalul anului 8, cunoscut în numerologie pentru faptul că reprezintă perioada în care omul culege roadele muncii sale.

Anul 8 pare să-i poarte mai mult noroc Simonei. La 8 iunie 2008 (după 27.09.2008 începe anul 9 pentru Simona), aceasta obținea primul său titlu la Roland Garros, la junioare, pentru ca la 10 ani și o zi mai târziu, pe 9 iunie 2018, să obțină primul titlu de grand slam din cariera sa, cel pe care și l-a dorit de mult timp. De remarcat este că la 9 iunie 2018, Simona Halep se află încă în anul personal 9. În interpretările numerologice se consideră că o dată la 9 ani, omul se va confrunta din nou cu evenimente asemănătoare în viața sa. Rezultatul obținut depinde doar de modul în care fiecare dintre noi abordăm acea situație sau eveniment, de cât de mult am evoluat în ultimii 9 ani, cât de multe lucruri noi am învățat și cât de bine tratăm acel aspect al vieții noastre. Nu este obligatoriu ca evenimentul să se repete în cele mai mici detalii și nici cei implicați să fie aceiași, ci mai degrabă ne vom întâlni cu aceeași stare sufletească, cu aceleași trăiri și încercări, și cu cât înaintăm în vârstă, provocările devin din ce în ce mai puternice.

 

În momentul în care a ajuns numărul 1 mondial în clasamentul WTA, al celor mai bune jucătoare de tenis din lume, Simona Halep se afla în subciclul cu numărul 3, care pentru ea a început la 27 august 2017 și s-a încheiat la 27 octombrie 2017, și totodată a făcut trecerea de la anul personal 8 la anul personal 9!

Subciclul cu numărul 3 este responsabil cu afirmarea, iar în cazul Simonei a însemnat confirmarea talentului și încununarea efortului pe care la depus în ultimii ani.

Perioada august – octombrie 2018 o găsește pe Simona Halep în subciclul 8 personal și totodată la 27 septembrie 2018 va trece în anul 1 personal, ceea ce din punctul meu de vedere îi oferă un avantaj în păstrarea primului loc în clasamentul mondial, cel puțin în această perioadă.

Subciclul cu numărul 8 se aseamănă întru-câtva cu anul personal 8, doar că de această dată se va întinde pe o perioadă de aproximativ 3 luni, însă este în continuare responsabil cu răsplătirea eforturilor și recunoașterea meritelor. Având în vedere că pentru Simona urmează anul personal 1 și ținând cont de evenimentele ce s-au petrecut în urmă cu 9 ani în viața ei, consider că pentru Simona urmează un nou salt!

Din punct de vedere numerologic acesta este necesar pentru că este o perioadă propice pentru un nou început în viața ei. Orice ar alege să facă, nu-i va afecta cu absolut nimic rezultatele obținute până acum, deoarece la 27.09.2018 se încheie un mare capitol din viața ei, pentru care examenele sau restanțele aferente s-au dat deja.

Nu este exclus ca până la finalul anului 2020 să aleagă să-și întemeieze o familie. Există deja, din punct de vedere numerologic mai multe aspecte care susțin acest lucru:

 • în primul rând, începe cel de-al 4-lea ciclu de 9 ani, care presupune că în această perioadă Simona Halep va trebui să se ocupe mai mult de viața sa personală, să se desăvârșească ca femeie. Cel de-al 3-lea ciclu pe care îl încheie presupune mai multă mișcare, dinamism, expunere și expansiune. A fost momentul în care i s-a oferit șansa să se facă remarcată și iată că a știut să profite la maxim de ocazie.
 • în al doilea rând, anul personal 1 aduce cu el întotdeauna nevoia de a face o schimbare majoră în viață. Nici măcar nu este necesar să-și dorească în mod deosebit o schimbare într-un domeniu pentru că viața îi va oferi suficiente.
 • după 27.09.2019 va intra în anul personal 2, ceea ce înseamnă că sfera sufletească va fi pe primul loc în viața ei și astfel, semințele care au fost plantate în trecut, sau poate în anul 1, vor avea mediul propice pentru deavoltare.
 • începutul anului 2020 o va prinde în anul personal 2 și până la mijlocul primăverii în subciclul 2, ceea ce amplifică foarte mult sfera sa emoțională, dorința de a petrece mai mult timp cu persoanele dragi, de a se simți protejată și iubită de un bărbat.

Între timp nu-mi rămâne decât să mă bucur de succesul pe care îl are și să observ odată în plus cât de departe poate să ajungă o persoană atunci când face ceea ce i se potrivește cel mai bine, când își urmează neabătută propria cale și nu cedează în lupta cu efortul și disciplina.

 

Doresc să precizez faptul că toate calculele de mai sus sunt în totalitate personalizate pentru data de naștere 27.09.1991 și că nu se vor aplica pentru nicio altă zi!

Calcului ciclurilor personale încep cu ziua în care omul s-a născut și nu au niciun fel de legătură cu anul curent! Orice alt tip de calcul este eronat și vă va oferi interpretări ce vă pot crea neplăceri grave, atâta timp cât vă ghidați viața după acestea.

Semnificația Numerologică a numelui SIMONA

Analiza numerologica a anului 2019 – cu Ionut Agachi la Antena 3

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply