Home > Numerologie > NUMEROLOGIA PE ÎNȚELESUL TUTUROR

NUMEROLOGIA PE ÎNȚELESUL TUTUROR

 

img_0480

În ultima vreme am fost asaltat de întrebări lămuritoare în legătură cu numerologia, cu interpretările numerologice de care mă ocup și alte întrebări interesante, bine gândite și pe bună dreptate adresate, atâta vreme cât la noi în țară acest domeniu nu este suficient de cunoscut și nici promovat la nivelul la care se cuvine.

Voi căuta o formulare și o exprimare a percepției mele despre numerologie astfel încât să poată fi înțeleasă de cât mai multe persoane cu cât mai multă ușurință, însă, de la bun început sun perfect conștient de faptul că, chiar și în fața unor definiții extrem de complexe, majoritatea persoanelor nu vor putea face legătura între toate amănuntele acestei științe, fără o bază de cunoștințe suplimentare – în mare parte cultură generală (sănătoasă) aș spune eu – și mai ales datorită multitudinii de preconcepții pe care omul în general le adoră și le preferă înaintea oricăriu lucru/eveniment/studiu nou apărut.

Mă vor putea înțelege deci, cu ușurință, mai ales aceia care știu/au impresia sau cel puțin simt că ceea ce se află peste tot în jurul nostru, în noi nu este…TOT…lumea materială, așa cum o percepem noi, oamenii, nu se rezumă doar la ceea ce distingem prin cele 5 simțuri ale corpului. Există mult mai multe “straturi” ale “materiei”, atât interioare cât și exterioare, pe care le regăsim de altfel cam în toate marile religii de pe pământ și mai cu seamă cunoscute și studiate de orientali de-a lungul a milenii.

Plecând de la ideea că tot ceea ce există este energie, iar ceea ce percepem noi prin simțuri sunt de fapt frecvențele vibrațiilor avestor energii (care astfel se și materializează), numerologia atribuie fiecărei cifre o vibrație proprie, caracterizată de o multitudine de proprietăți, de parametri, de funcții, de atribuții, care pot rămâne constante, de sine stătătoare în anumite condiții, ori se pot influența reciproc în altele, dar în oricare dintre situații rezultatul este bine definit și cunoscut.

Pot afirma în momentul de față cu convingere că tot ceea ce mă înconjoară poate fi exprimat în cifre. Până aici s-ar putea ca mai multe persoane să fie de acord cu mine. Diferența apare în momentul când începem să interpretăm ceea ce ne înconjoară…după cum am spus, fiecare vibrație are caracteristicile ei, fie că se manifestă singură (aproape niciodată) fie apar mai multe influențe, diferența majoră este dată de modul de interpretare a cifrelor (în cazul numerologiei), a întâmplărilor (în viața de zi cu zi), a gesturilor (în  limbajul nonverbal), a astrogramei (in astrologie), ș.a.

Observând și “citind” toate aceste manifestări ale existenței din jurul nostru, la un moment dat vom putea interveni cu ușurință în “jocul vieții” a.î. vom fi capabili să ne modelăm cu o ușurință uimitoare viața din toate punctele de vedere.

În cadrul unei consultații numerologice în privat, îți voi descrie “manualul cu instrucțiunile” pentru viața ta, care a fost “tipărir” în ziua nașterii tale și de care nu ești conștient/ă în totalitate.

Vei afla care sunt punctele tale forte, care sunt atuurile care te vor duce cu ușurință către împlinirea idealurilor, a viselor și dorințelor tale, care sunt primii pași cu care e indicat să începi și care sunt “armele” de care să te folosești în anumite etape cheie ale evoluției tale.

Care sunt domeniile în care nu ești predispus la succes și la care ar fi mai bine să renunți ori vom găsim împreună și soluțiile ideale pentru dezvoltarea acestora.

Dintre cele mai importante elemente vei cunoaște:

Cifra de vibrație interioară: – reprezintă caracterul tău, felul tău de a fi, de a gândi, de a reacționa și multe alte elemente proprii și unice.

Cifra de vibrație exterioară: – este modul tău de a te manifesta în exterior, în societate, în relația cu oamenii. Felul în care ești perceput de ceilalți și imagine pe care o ai despre sine în raport cu cei din jurul tău.

Cifra destinului: – este numărul tău individual și cel mai important număr. Este considerat a fi numărul tău norocos dar depinde însă de configurația întregii numerograme dacă te vei putea folosi cu ușurință sau nu de puterea acestuia. Acesta îți arată direcția de urmat în viață, principalele șanse de care poți beneficia, talentele și caracteristicile cele mai puternice pe care le dezvolta, capacitatea de atingere a scopurilor în viață, de reușită în carieră și multe altele.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply