Home > 16 zile > O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 1

O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 1

 

Tehnici şi exerciţii de gândire pozitivă inspirate de la Sfântul Munte

Cum puteţi avea o zi perfectă:

Ziua are patru ” încheieturi “. Încărcarea energetică şi invocarea bunei sorţi are un efect mai puternic atunci când sunt practicate la aceste ” încheieturi “, sau schimbări de lumini.

Schimbările de lumini:

– dimineaţa

– amiază

– seara

– miezul nopţii

“Foloseşte bine răsăritul şi asfinţitul, oprindu-te atunci din orice lucru şi lăsând mintea în stare de mare curăţenie câteva minute”. Ziua perfectă o vei croi cu gândul, dimineaţa. Repetă mental de trei ori: ” ziua aceasta este un dar de la Dumnezeu, să o primesc ca atare “.  Dimineaţa, la sculare, ridică-te din pat lent, dar ferm. Evită gesturile bruşte pentru a obişnui inima cu ritmul diurn. Spală-te până la brâu. dar cu apă puţină. Purifică limba. După spălare fă următorul exerciţiu: ” ţinând mâinile împreunate, cu palmele ca pentru rugăciune, expiră lung, purificator; inspiră apoi în voie, desfăcând larg mâinile şi simţind că te umpli cu lumina albă – lumina Christica “.  Să începi aceste exerciţii numai într-o zi de sărbătoare. Cu faţa spre răsărit, spune mental, de două ori: ” Este o zi bună “.

 

Ziua întâi.

Învaţă să te trezeşti, învaţa să mănânci.  Ziua perfectă se sprijină pe doi piloni:

gândul pozitiv;

mâncarea potrivită (cu lucrul tău).

Regula este: ” învaţa să te trezeşti, învaţa să mănânci “.   Dimineaţa, după purificarea limbii, bea un pahar cu apă: apa nu trebuie să fie rece, ci la temperatura camerei. Niciodată de la frigider ! Poţi pune, în paharul cu apă, o linguriţă de miere. La trezire să-ţi spui : ” Este o zi fasta ” ! Fiecare zi are un simbol şi un stăpân care-ţi sunt releuri spre tărie. Sărbătorile sunt repere ale salvării.  Astăzi este ziua puterii tale în lume. Şi asupra lumii. Când deschizi ochii, atrage binele şi crează împrejurări favorabile ţie. Precizează-ţi scopul,  și scopul va veni singur spre tine. Dar ai grijă să-l formulezi precis, cu ochii deschişi şi cu mintea senină.

La mâncare, evită două greşeli şi anume: abundenţa şi întunecimea hranei. Să nu mănânci niciodată peste trebuinţele corpului. Nu mânca între mese!

vezi tehnicile din fiecare zi aici!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
9 Reguli pentru întărirea gândirii pozitive
O MINUNE ÎN 16 ZILE – SUGESTII PRACTICE
O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 16
O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 15

Leave a Reply