Home > 16 zile > O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 12

O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 12

Tehnici şi exerciţii de gândire pozitivă inspirate de la Sfântul Munte

Ziua a douăsprezecea

Iniţierea în terapia iertării.  Exerciţiul iertării se practică la apusul soarelui. Foloseşte energia finalului de zi pentru cel mai important exerciţiu al optimizării tale.  Nu te culca niciodată apăsat de neiertare. Să nu rămână în mintea ta, peste noapte, cel neiertat. Tot ce rămâne neiertat în tine se transformă în program negativ şi produce, în viitor, rău.  Adversitatea este o impuritate, n-o păstra în tine, dizolv-o. Aşadar, ierţi pentru tine, nu pentru altul. Ierţi că să dizolvi un focar patogen.  Boala este o informaţie despre încătuşare. Când ierţi un adversar, te eliberezi de el – tu rupi lanţul ( cea mai dura legătura este între victimă şi călău ). Ierţi că să programezi mintea serii cu sănătate.  Mânia îţi sparge aura corpului, iertarea o face strălucitoare.  Eşti în picioare, cu faţa spre fereastră. Deschide braţele, larg. Măcar odată pe zi deschide braţele. Spune în gând: ” Sunt deschis şi receptiv la bogăţia lumii “.  Concentrează-te pe ideea că tu protejezi şi hrăneşti, cu energia ta, spaţiul din jur: oraşul tău, apoi România, Europa, Planeta…

Expiră lung. La expiraţie expulzezi din mental că ” tu eşti tu “. La inspiraţie te umpli de mulţumire şi încredere în tine. Apoi rămâi fără gânduri, cu sentimentul că protejezi.  Cea mai bună iertare este să faci binele. Să trimiţi un gând bun către ei. Tu eşti ei. Repetă fraza: ” Sunt uşor, sunt tot mai uşor “. Ca şi cum, iertând, te despovărezi de o greutate. ” Mă eliberez iertând, mă dezleg, sunt uşor “.  Să foloseşti bine asfinţitul. Iertând, tu arzi negativitatea din trupul tău actual şi din soartă.  Adevărata iertare este să faci un dar celui iertat. Este o ofrandă.  Braţele şi trupul tău fac simbolul unei cruci, iar crucea e paradigma cosmosului; pentru om este îmbrăţişare, hrănire, protejarea semenilor.  Dăruieşte ca să ierţi. Evoca mental pe cel iertat şi dăruieşte-i gândul însănătoşirii, al unei bune sorţi. Nu-i un dar simbolic, e chiar real; gândul construieşte, partricipa la arhitectura vibratoare a semenului tău şi, mai departe a lumii. Gândul iertării aduce armonie, iar tu vei locui într-o lume armonioasă.  Gândul e mai puternic decât fapta.

 

Ziua are patru ” încheieturi “. Încărcarea energetică şi invocarea bunei sorţi are un efect mai puternic atunci când sunt practicate la aceste ” încheieturi “, sau schimbări de lumini.

Schimbările de lumini:

– dimineaţa

– amiază

– seara

– miezul nopţii

 

“Foloseşte bine răsăritul şi asfinţitul, oprindu-te atunci din orice lucru şi lăsând mintea în stare de mare curăţenie câteva minute”. Ziua perfectă o vei croi cu gândul, dimineaţa. Repetă mental de trei ori: ” ziua aceasta este un dar de la Dumnezeu, să o primesc ca atare “.  Dimineaţa, la sculare, ridică-te din pat lent, dar ferm. Evită gesturile bruşte pentru a obişnui inima cu ritmul diurn. Spală-te până la brâu. dar cu apă puţină. Purifică limba. După spălare fă următorul exerciţiu: ” ţinând mâinile împreunate, cu palmele ca pentru rugăciune, expiră lung, purificator; inspiră apoi în voie, desfăcând larg mâinile şi simţind că te umpli cu lumina albă – lumina Christica “.  Să începi aceste exerciţii numai într-o zi de sărbătoare. Cu faţa spre răsărit, spune mental, de două ori: ” Este o zi bună “.

vezi tehnicile din fiecare zi aici!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
Ziua de 11.11.2018 (11.11.11) – semnificație numerologică
Pilda Zilei 4 septembrie
Secvențe Numerice

Leave a Reply