Home > 16 zile > O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 15

O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 15

Tehnici şi exerciţii de gândire pozitivă inspirate de la Sfântul Munte

Ziua a cinsprezecea

Dialog cu subconştientul despre vindecare şi soarta bună.  O zi perfectă depinde de seara perfectă: o zi bună se cunoaşte de cu seara… Mintea serii este leneşă şi profundă, mai primitoare de sugestii decât mintea dimineţii.  Înaintea somnului, trei sau cinci minute înainte de a adormi, mintea omului se afla în starea ” alfa “, în mod natural. Adică activitatea electrică a creierului îşi încetineşte ritmul, are un ritm de circa 8 – 12 cicli pe secundă: ritmul ” alfa “. Starea alfa este propice pentru autoprogramare pozitivă. În această stare, sugestia pătrunde mai uşor în inconştient. Iar dacă a pătruns acolo, ea devine acţiune.  Viitorul are forma minţii tale. ” Mintea produce mereu modele ale viitorului “, constată psihiatrul Lewy. Dacă îi dai minţii o frază anume elaborată şi o convingere, mintea produce din ele viitor, produce ziua de mâine, produce situaţii favorabile ţie.  Controlează acest proces de modelare prin cuvinte. Viitorul ascultă de stări şi propoziţii. Când ai o maladie, să repeţi, în starea de somnolenţa, până adormi ( circa 3 – 5 minute ) fraza : ” Mă simt din ce în ce mai bine…pe zi ce trece…şi din toate punvctele de vedere ” ( metodă E. Cuoe ).  Repetă rar, calm, până adormi. Fă acest lucru şapte seri la rând, iar pentru fixarea rezultatului, încă şapte + şapte seri la rând. Adormi cu această frază în minte, căci această frază a vindecat mii de persoane.  Nu pronunţa numele bolii, căci subconştientul nu ştie termeni medicali, nu ştie nici măcar ce înseamnă ” gripă “. El preia numai sugestia însănătoşirii. Şi o împlineşte cu mare precizie. El este un factor de restabilire a condiţiei naturale a fiinţei, un mediator al bunei sorţi.

 

Ziua are patru ” încheieturi “. Încărcarea energetică şi invocarea bunei sorţi are un efect mai puternic atunci când sunt practicate la aceste ” încheieturi “, sau schimbări de lumini.

Schimbările de lumini:

– dimineaţa

– amiază

– seara

– miezul nopţii

 

“Foloseşte bine răsăritul şi asfinţitul, oprindu-te atunci din orice lucru şi lăsând mintea în stare de mare curăţenie câteva minute”. Ziua perfectă o vei croi cu gândul, dimineaţa. Repetă mental de trei ori: ” ziua aceasta este un dar de la Dumnezeu, să o primesc ca atare “.  Dimineaţa, la sculare, ridică-te din pat lent, dar ferm. Evită gesturile bruşte pentru a obişnui inima cu ritmul diurn. Spală-te până la brâu. dar cu apă puţină. Purifică limba. După spălare fă următorul exerciţiu: ” ţinând mâinile împreunate, cu palmele ca pentru rugăciune, expiră lung, purificator; inspiră apoi în voie, desfăcând larg mâinile şi simţind că te umpli cu lumina albă – lumina Christica “.  Să începi aceste exerciţii numai într-o zi de sărbătoare. Cu faţa spre răsărit, spune mental, de două ori: ” Este o zi bună “.

vezi tehnicile din fiecare zi aici!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
9 Reguli pentru întărirea gândirii pozitive
O MINUNE ÎN 16 ZILE – SUGESTII PRACTICE
O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 16
O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 14

Leave a Reply