Home > 16 zile > O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 4

O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 4

Tehnici şi exerciţii de gândire pozitivă inspirate de la Sfântul Munte

Ziua a patra.

Autocontrolul expresiei feței ca depăşire a hipnozei spontane.  ” Lumea este o oglindă şi-ţi restituie chipul pe care i-l arăţi “, zicea un înţelept.  Dacă îi arăţi chip posomarît, îţi restituie eşecuri, dacă îi arăţi chip senin, îţi restituie seninătate şi realizare.  La ieşirea din casă, coborârea în stradă, controlează-ţi expresia feţei. ” Să nu aibă nici o urmă de înmormântare.  Oricâte griji şi preocupări ai între pereţii casei, pe strada descreteste-ţi fruntea şi construieşte-ţi un chip senin, destins.  Chipul tău programează lumea cu nuanţe afective. Tu eşti un programator inconştient al lumii. Mereu funcţionează între tine şi alţii o hipnoză spontană, neştiută, dar puternică. Oamenii se sugestionează tacit prin chip, atitudine, culori, aşteptări.  Aminteşte-ţi azi, de două ori, exerciţiul zilei; când te vei afla între oameni, să-ţi controlezi atent seninătatea fetei. Destindere şi seninătate.  Să-ţi spui: ” Chipul meu senin îmbunătăţeşte aura corpului meu şi a celor pe lângă care trec “.  Un om îmbunătăţit are efect pozitiv, prin simpla lui prezență, asupra a 100 de oameni.  Pe stradă, în metrou, în tramvai, la birou, toţi vor primi de la tine, fără să ştie, un program pozitiv. Tu însuţi vei resimţi pozitiv reflexia acestui program, căci lumea este o oglindă.

 

Ziua are patru ” încheieturi “. Încărcarea energetică şi invocarea bunei sorţi are un efect mai puternic atunci când sunt practicate la aceste ” încheieturi “, sau schimbări de lumini.

Schimbările de lumini:

– dimineaţa

– amiază

– seara

– miezul nopţii

 

“Foloseşte bine răsăritul şi asfinţitul, oprindu-te atunci din orice lucru şi lăsând mintea în stare de mare curăţenie câteva minute”. Ziua perfectă o vei croi cu gândul, dimineaţa. Repetă mental de trei ori: ” ziua aceasta este un dar de la Dumnezeu, să o primesc ca atare “.  Dimineaţa, la sculare, ridică-te din pat lent, dar ferm. Evită gesturile bruşte pentru a obişnui inima cu ritmul diurn. Spală-te până la brâu. dar cu apă puţină. Purifică limba. După spălare fă următorul exerciţiu: ” ţinând mâinile împreunate, cu palmele ca pentru rugăciune, expiră lung, purificator; inspiră apoi în voie, desfăcând larg mâinile şi simţind că te umpli cu lumina albă – lumina Christica “.  Să începi aceste exerciţii numai într-o zi de sărbătoare. Cu faţa spre răsărit, spune mental, de două ori: ” Este o zi bună “.

vezi tehnicile din fiecare zi aici!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
9 Reguli pentru întărirea gândirii pozitive
O MINUNE ÎN 16 ZILE – SUGESTII PRACTICE
O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 16
O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 15

Leave a Reply