Home > Analize Numerologice > Octombrie 2015 – Schimbări de Drum

Octombrie 2015 – Schimbări de Drum

Luna octombrie 2015 debutează în forţă cu o zi plină de energie dinamică şi transformatoare prin dorinţa arzătoare a focului lăuntric din fiecare dintre noi. Este un moment prielnic să facem schimbările pe care le-am tot aşteptat sau amânat în viaţa noastră. Dacă luna septembrie a fost predominant pregătitoare – cu o mulţime de teste, examene, cu cumpene necesare nouă pentru a ne deschide spre o altfel de abordare a vieţii sau pri şi simplu pentru a ne da seama de ceea ce are cu adevărat valoare pentru noi şi ce nu, luna octombrie ne va oferi pe tot parcusul ei şansa de a pune în practică tot ceea ce ne dorim.

Vibraţia fiecărei zile este amplifiată de vibraţia destinului – sau calea de urmat pentru aceeaşi zi, ele fiind identice şi astfel calităţile interioare, ‘primite din oficiu’ în fiecare zi, sunt exact cele necesare atingerii obiectivelor propuse. Asta în măsura în care ştim să ne folosim eficient de vibraţia fiecărei zile, din punct de vedere numerologic.

Este o perioadă de 31 de zile excelentă pentru a experimenta cele mai diverse trăiri, dorinţe sau curiozităţi. Rezultatele se găsesc mai la suprafaţă decât de obicei sau cu alte cuvinte ne vom simţi ca împinşi de la spate în activităţile noastre, astfel încât, succesul poate fi atins mai uşor. În acelaşi timp, acţionând contrar interesului colectiv, corectura pe care riscăm să o primim va fi mai severa ca de obicei. Atât câştigul cât şi pierderea/ sacrificiul vor fi semnificative, iar în această lună dorinţa de a risca va fi semnificativ mai mare.

Dorinţa de dominare şi de expansiune se va simţi la fiecare astfel încât se va produce o transformare vizibilă cu fiecare dintre noi – mai ales la nivel volutiv. Dinamica şi rapiditatea cu care se vor întâmpla lucrurile ne vor atrage tot mai mult în această cursă, care pentru cei mai vioi şi iuţi din fire va reprezenta un prilej de câştig şi distracţie, iar pentru cei obişnuiţi cu o viaţă lentă şi caracterizată prin activităţi de rutină, va reprezenta un disconfort serios.

Profitaţi deci de această perioadă pentru a alege un nou drum de parcurs în viaţa voastră, pentru a face o transformare care să vă scoată din banal şi plictiseală, ori pur şi simplu pentru a experimenta diversitatea. Savoarea şi deliciul vor fi cu atât mai ridicate cu cât acţionaţi după pofta sufletului vostru şi acordaţi o atenţie deosebită nevoilor personale, dezvoltării personale – în orice direcţie sau domeniu şi planurilor cu bătaie lungă – dar neapărat începute acum!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply