Home > Istorie > România – anul de vibrație 7 – judecata dreaptă și legătura cu străbunii

România – anul de vibrație 7 – judecata dreaptă și legătura cu străbunii

În numerologie, existența oricărei ființe este marcată de o serie de cicluri anuale, perioade în care evoluția interioară și exterioară este marcată de anumite aspecte bine definite.

Aceste analize se aplică atât unei persoane, unui grup de persoane, cât și unui popor întreg, căruia îi cunoaștem exact perioadele de timp în care s-a “născut” și s-a dezvoltat.

România se află în această perioadă în anul de vibrație 7 al ciclului său de evoluție.

Acest ciclu este marcat de căutări interioare sau de psihanalizarea proprie.

La nivel de societate se va resimți nevoia de echilibru, a unei reorganizări pe scara valorilor morale, a acelor valori și legi nescrise pentru că această perioadă face referire la mediul supraconștient, spiritual, rațional, însă consecințele în totalitatea lor se vor vedea la nivel fizic. În toată această perioadă accentul cade pe conștientizarea rolului pe care îl avem de jucat în viața noastră, este nevoie de singurătate, evitarea mediilor tulburate, zgomotoase sau aglomerate. Este foarte bine favorizată dezvoltarea personală și ritmul progresului material de asemenea, dar acestea presupun o viziune clară, obiectivă și justă. Orice neconcordanță dintre planul social – terestru și cel divin – superior, va ieși imediat la iveală printr-un nou scandal politic/ monden/ economic, accidente cu urmări grave în care persoanele implicate sunt direct răspunzătoare de deciziile luate, și alte evenimente negative care vin doar să îndrepte alegerile greșite.

Tendința generală poate fi de a acționa sub influența primului impuls, asta datorată în plus și faptului că vibrația anului 2015 este 8, o vibrație a puterii, a controlului, ordinii și disciplinei și mai ales a răsplatei. Răsplata lui 8 este întotdeauna pe măsura faptelor, judecata sa este mereu dreaptă și foarte aspră, nu lasă loc de interpretare, mituire sau corupție. Din contră, le va pedepsi cu atât mai grav și categoric. Prin urmare, deciziile luate “la rece” și care nu sunt trecute printr-un filtru rațional sănătos, care contravin evoluției firești și armonioase a vieții, vor fi aspru pedepsite.

Cei care scapă totuși nepedepsiți în acest an, să se aștepte la momente mult mai duresoase în 2016. România se va afla într-un an al ciclului evolutiv 8, vibrație pe care am caracterizat-o deja pe scurt mai sus, iar vibrația lui 2016 = 9, formată din 2, 1 și 6, va aduce transformări profunde în ființele care își vor primi “recompensele” în această perioadă! Fie bune, fie rele, acestea cu siguranță vor marca profund, de multe ori iremediabil, imaginea, cariera, deciziile, modul de gândire și exprimare al persoanelor în cauză, sau chiar al întregii societăți/ grupuri distincte cu o identitate aparte (firme, partid, organizații, etc.).

Exemple în acest sens sunt ușor de observat în jurul nostru și vă asigur că vor mai continua cel puțin până la sfârșitul anului 2016. Odată cu sărbătorile de iarnă din 2016 și pe parcursul anului 2017, lucrurile vor începe să se orienteze pe o cale cât de cât stabilă dar care va fi urmată pentru o perioadă de timp. Se poate vorbi despre o reformă, o nouă imagine pe care țara noastră o va adopta și o va construi pas cu pas după ianuarie 2017.

În 2015 este încă timp pentru “pocăință”, spovedanie dacă vreți, o introspecție sinceră și profundă la nivel macro, dar care se poate transpune și la nivel de individ, mai ales pentru persoanele mai sensitive și care sunt ușor influențate de mersul societății. Este momentul în care ar fi bine să ne apropiem mai mult de Dumnezeu, oricare ar fi confesiunea religioasă a fiecăruia. Feriți-vă de minciună, de fals, căutați să faceți cât mai multe fapte caritabile, împăcați-vă cu cei cu care sunteți în conflict. Toate aceste fapte săvârșite în comun sunt mult mai benefice mai ales în această perioadă decembrie 2014 – decembrie 2015, iar rezultatele lor se vor vedea imediat. Odată cu toate aceste fapte bune, se vor îndrepta toate neînțelegerile, se vor împuțina conflictele și scandalurile cu care suntem deja obișnuiți zi de zi și poate cel mai important, fiecare om în parte se va simți mai împăcat cu sine, echilibrat și energic.

Este o perioadă în care legăturile cu strămoșii sunt de asemenea foarte puternice și foarte ușor de perceput până și de către cei mai puțin sensibili. Înaintașii noștri ne pot transmite mai lesne mesajele lor, aceasta traducându-se prin tot felul de descoperiri – atât arheologice cât și la nivelul de atestări și recunoașteri din partea istoricilor importanți ai zilelor noastre cu privire la trecutul și însemnătatea poporului român. Metodele prin care aceștia – strămoșii – își vor face simțită prezența vor fi foarte variate dar semnificative.

Din această cauză recomand în acest an vizitarea intensă a zonelor sacre și de putere din țară, atât de numeroase și semnificative pe teritoriul românesc, și, totodată, căutați să aduceți un omagiu amintirii acestora, mulțumuțile pentru întreg  bagajul spiritual, cultural și educational pe care ni l-au transmis și promovați-le cu încredere cu orice ocazie.

Astfel armonia interioară va crește, rezultatele vor fi vizibile imediat mai ales pe plan superior, sufletesc, ceea ce va duce cu siguranță și la armonizarea celorlalte planuri – social, material, emoțional, etc.

Doamne ajută!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Anul numerologic personal 7
Obiceiuri şi practici dacice păstrate în tradiţiile poporului român
Sfatul Zilei 25 februarie 2016
Ziua de naștere 25 februarie

1 Response

Leave a Reply