Home > Sanatate > Secretul Antic: Adevarul Despre Energia Vindecatoare

Secretul Antic: Adevarul Despre Energia Vindecatoare

energie vindecatoare

Energia este peste tot în jurul nostru. De fapt, noi suntem energie, iar atunci când avem nevoie pentru a ne vindeca trupurile noastre fizice, o vom face prin aplicarea unor tehnici de vindecare energetice pentru a ne ridica vibraţia noastră pentru a putea corespunde cu energia de bunăstare.

Desigur că pare puţin cam deplasată această afirmaţie, având în vedere învăţăturile medicinei moderne, care se concentrează pe atenuarea simptomelor fizice şi psihologice fără a aborda adevărata cauză a suferinţei… cauza fiind o supra-abundență de energie vibrațională redusă în câmpul energetic al individului sau o dezechilibrare în acest câmp.

Energia este Medicină

Energia vindecătoare a fost folosită de vindecătorii antici încă de la începutul existenţei noastre. Ştiinţa modernă afirmă în cele din urmă acest lucru, datoriată teoriei cuantice şi recunoaşte că energia este un medicament. Medicina modernă considera că energia vindecătoare este un domeniu “nou” de studiu, cu toate că în medicina modernă, energia a fost folosită pentru vindecare. De exemplu, schimbarea mentalităţii unui pacient, este o schimbare energetică a pacientului. Doctori buni sunt convinşi că o abordare fizică pentru vindecare este singurul tratament de încredere, recunoscând importanța mentalităţii pacientului în procesul de vindecare.

Vibraţia înalta generează energie pozitivă şi promovează vindecarea; vibraţia scăzută generează energie negativă şi împiedica vindecarea.

Practic, societăţile antice de pe întreaga planetă au folisit său continuă să utilizeze energia de vindecare. Vindecătorii antici ştiau că trebuie vindecat nu doar curăţarea rănilor sau ameliorarea febrei. Ei au înţeles că gândurile şi alte ameninţări invizibile provoacă sau contribuie la bolile psihice sau fizice. Ei ştiau cum să ia vindecarea din câmpul fizic şi să o ducă în dimensiunile spirituale.

Medicina modernă a dezvoltat corpul şi mintea, care sunt văzute că două entităţi separate şi a fost adoptată o abordare fizică pentru vindecare.

Acum noi experimentam o renaştere spirituală sau o energie vindecătoare. Fizica cuantică a demonstrat că totul este energie şi totul afectează totul. Oamenii de ştiinţă ştiu acum ceea ce anticii au ştiut dintotdeauna: că există un câmp unificat de energie care formează totul – obiecte, gânduri, emoţii, lumină, spaţiul dintre obiecte, sunetul, etc.

Deşi nu există nici un punct în care propria energie “se încheie” şi energia altei persoane, gânduri “începe”. Există concentraţii energetice care alcătuiesc ceea ce percepem că obiecte fizice. Energia gândurilor afectează uşor concentraţiile de energie care alcătuiesc corpul tău.

Uneori simţi această energie, chiar dacă este invizibilă. Când intri într-o cameră plină de oameni, puteţi simţi instantaneu energia – pozitivă, negativă, furie, fericire, frică, entuziasm, optimism, plictiseală, iubire, etc. În funcţie de starea te de spirit vei atrage sau vei respinge energia grupului.

Gândeşte-te la o perioadă prelungită de stres pe care a-ţi experimentat-o. Amintiţi-vă ce energie aţi avut atunci. Întunecată, sumbră, deprimare, lipsa de interes, durere, fără speranţă… aceste simptome emoţionale şi fizice sunt manifestări ale energiei negative provenită de la gândurile tale în această perioadă dificilă. Veţi observa (la tine sau la alte persoane) că sănătatea şi îmbătrânirea rapidă par să meargă mână în mână cu gândurile şi emoţiile negative.

space

Cum funcţionează energia vindecătoare

Gândurile sunt energie, emoţiile sunt energie, iar acestea afectează starea ta de sănătate. Puteţi alege gândurile şi emoţiile voastre pentru a vă creea propria stare de sănătate.

Calitatea gândurilor tale este problema. Atunci când energia negativă devine dominantă sub formă de gânduri şi emoţii, energia din câmpul nostru se va manifesta ca o problemă psihologică sau fizică.

Fluxul de energie care circulă prin corpul tău a fost reprezentat de vindecătorii antici prin chakre sau centrii energetici din organism. Vindecătorii sunt capabili să simtă energia oamenilor. Acest lucru include simţirea zonelor cu dezechilibru, în cazul în care unele zone energetice au abundenţa de energie sau insuficientă. Dezechilibru şi blocajele duc la probleme de sănătate.

Vindecătorii pot atrage energia pozitivă de la câmpul energetic unificat şi prin propriul lor câmp energetic pot transmite acea energie către pacient, schimbându-i astfel câmpul energetic. De asemenea, ei pot să îndepărteze energiile blocate care împiedică liberea circulaţie a energiei prin organism ducând la vindecarea corpului.

Puteţi învăţa să vă extindeți conştiinţa pentru a atrage tipul corect de energie şi de a efectua o vindecare energetică? Normal că da, mai jos vă voi prezenta.

Creaţi imediat o vibraţie mai înaltă

Energiile similare se atrag reciproc. În cazul în care vibrezi la o frecvenţă predominant negativă, vei atrage energie negativă sub formă de situaţii nedorite, relaţii nefericite şi sănătate precară. Curăţarea de această energie negativă se poate face prin introducerea energiei pozitive, ceea ce înseamnă creşterea vibraţiei în scopul de a atrage energia corespunzătoare – o vibraţie mai mare.

 

Răpeşte-ţi cinci minute acum pentru a-ţi ridica vibraţia:

Stai confortabil şi închide ochii. Respiră adânc, curăţarea respiraţiei te va ajuta să risipeşti orice tensiune pe care o simţi. Apoi, repetă în tăcere cuvântul IUBIRE cu fiecare inspiraţie şi expiraţie, permiţând iubirii să vină şi să radieze spre exterior. Respiră doar cuvântul. Simte iubirea. Te vei simţi din ce în ce mai uşor şi mai fericit cu fiecare respiraţie.

Desigur, nu trebuie să te limitezi la cinci minute; dacă vei face acest lucru zilnic, te va ajuta să îţi creezi o stare pozitivă, o vibraţie mai mare a fiinţei care va promova o sănătate bună.

Lăsaţi puterea energiei vindecătoare să vă transforme sănătatea!

Despre Autor:

Maya este autoare pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Înfometarea – metodă de prelungire a vieții
EMOȚIILE NEGATIVE ȘI EFECTUL LOR DISTRUCTIV
CAUZELE SPIRITUALE ALE BOLILOR
CUPTORUL CU MICROUNDE – Duşmanul de moarte din casa ta

Leave a Reply