Home > Video > Secretul Numărului 9 – video

Secretul Numărului 9 – video

9

Semnul lipsei de lumina, tristete, depresie, a nu vedea adevarul = Sfârsitul drumului „9”. Simbolul mântuirii, salvarii, simbolul Rastignirii pe Cruce, 5 + 4 – omul (5) pe cruce (4) – este „9”. Acesta este Hrisots Mântuitorul. Numai mergând pe calea rastignirii este posibila Mântuirea, care si este nivelul superior posibil pe Pamânt.
Despre acesta am putea spune ca este un numar “7” extrovertit, deci este tot un numar spiritual, dar cu o energie debordanta. Reprezentantii sai sunt altruisti, nobili, activi, entuziasti. Persoane deosebit de senzitive, clarvazatoare, intuitive, au o vitalitate accentuata, o inteligenta clara. Sunt tipul de oameni ce aduc noul, sunt progresisti, extravaganti, nonconformisti, revolutionari, caracterizati prin mare sete de cunoastere. Poate multi dintre “zapacitii” care au facut inventii revolutionare sau curajosii care au schimbat istoria, au avut afinitate cu acest numar. Altruismul lor poate sa mearga pâna la uitarea de sine. Acestea sunt caracteristice entitatilor care vor pune bazele epocii în care intram curând.
Noua a fost considerat un numar sacru de catre antici si prin urmare nu i s-a acordat un echivalent printre literele alfabetului caldean. Reprezinta schimbarea, inventia si evolutia care se naste din inspiratie. Noua este umanitarul. El are prin traditie o semnificatie ezoterica care e subliniata de faptul ca, de la conceptia initiala, dureaza noua luni sa aduci un copil pe lume.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Ziua de naștere 18 martie
Ziua de naștere 9 martie
Sfatul Zilei 27 februarie 2016
Sfatul Zilei 09.01.2016

Leave a Reply