Home > Analize Numerologice > Tony POPTĂMAŞ – Analiza Numerologică

Tony POPTĂMAŞ – Analiza Numerologică

One Man Show!

Născut în data de 23 mai 1969, Sorin Anton Poptămaș este o persoană extrem de activă şi de plină de energie. Este capabil să emane în permanenţă energie în jurul său şi pe de altă parte este interesat profund de acest aspect al vieţii. Pot spune că pentru el a fi lăsat singur, abandonat, având la dispoziţie o avere imensă, nu ar avea aceeaşi valoare cu o zi petrecută în centrul atenţiei, în mijlocul “fanilor”, de orice natură ar fi aceştia. Vibraţia sa interioară este asemănătoare celei exterioare şi egală cu 5 – cifra superstarului, a celui care se află mereu în centrul atenţiei, asupra căruia se află în permanenţă îndreptate reflectoarele, cel care trăieşte pentru “public” şi nici nu se poate manifesta în absenţa unuia. Este genul de om care are în permanenţă cuvintele la el, deşi asta nu-l face neapărat mai înţelept. În permanenţă tinde să radieze, să manifste în exterior propria personalitate, să-i înveţe pe alţii din propria experienţă. Naşterea sa într-o zi de 23 face ca trăirile sale să fie autentice şi puternice. În interiorul său se produc adesea furtuni (sentimentale) care vor căuta o cale de a fi exteriorizate. Din structura sa psiho-energo-informativă se vede că a fost “înzestrat” cu un sistem emoţional “absorbant”, care nu exprimă în exteriorul său cu atât de multă uşurinţă trăirile interioare şi  tumultul sentimental, prin urmare, faptul că sa orientat către muzică şi mai nou către reţeaua de socializare Facebook pentru a-şi face cunoscută “vocea”, este firesc şi aş zice că a făcut de fiecare dată alegerea corectă. În acelaşi timp, un “5 – nu poate” trăi fără a avea o “scenă” pe care să performeze şi un “public” care să-l ovaţioneze.

Cifra sa de destin este 35 = 8! Observăm din nou acelaşi 5 care se manifestă şi în destinul său ceea ce spune despre această persoană că pentru a-şi atinge limitele, a se simţi împlinit în această viaţă, va fi nevoit să se exprime pe sine însuşi, să se transforme şi să se adapteze în permanenţă la necesităţile societăţii în care trăieşte, şi mai mult, toate acestea să le facă din suflet, cu bucurie, cu entuziasm (radiant), să caute schimbarea necesară în viaţa sa şi să se avânte cu încredere în necunoscut. Aplicând acestea pe propria persoană, va deveni un 8 veritabil! Aceasta se traduce prin obţinerea recunoştinţei bine-meritate, deţinerea supremaţiei în domeniul în care activează şi a puterii. Această putere o va putea folosi după bunul plac, în direcţia în care doreşte. Cifra de vibraţie 8 mai spune despre Tony că este un om ferm, hotărât, orientat către dreptate şi justiţie. Îl face un bun organizator şi îi dă o mare putere de muncă atunci când îşi canalizează atenţia într-o singură direcţie. Latura opusă a acestei vibraţii vorbeşte de un om obsedat de putere, de control, de nevoia de a lua decizii şi de a urmări cu stricteţe respectarea regulamentelor şi a legilor.

Numai din aceste mici aspecte analizate, pot spune despre Tony Poptămaş că dacă ar fi ales meseria de bucătar, ar fi devenit cel mai excentric “Şef” dintre toţi, şi-ar fi mutat bucătăria în mijlocul restaurantului, sau ar fi construit restaurantul în jurul lui, astfel încât să fie mereu în centrul mulţimii. Ar fi inventat în permanenţă reţete noi şi le-ar fi îmbunătăţit pe cele clasice. La fel ar fi acţionat în oricare altă situaţie sau meserie aleasă.

Are un intelect foarte dezvoltat şi o inteligenţă ridicată ceea ce i-a permis mereu să se adapteze la medii noi, să iasă cu bine din situaţii limită şi să vadă oportunităţile acolo unde încă nu erau evidente pentru alţii.

Un alt punct forte este mintea sclipitopare. I se “învârt rotiţele din cap” foarte mult şi foarte repede. Este capabil să rezolve o problemă imediat ce aceasta a apărut dar şi să aprofundeze o situaţie/ întâmplare/ eveniment/ semnificaţie, mai mult decât este nevoie. Într-un cuvânt are nevoie să fie în permanenţă ocupat. Nu îi place rutina şi nici activităţile plictisitoare. Nu ar fi rezistat niciodată să muncească închis într-un birou, făcând aceeaşi treabă monotonă şi sacadată zilnic. Chiar dacă are nevoie de pauze şi de momente de reculegere, modalitatea optimă de recreere va fi undeva în natură, în “libertate”.

Instinctul este de asemenea foarte dezvoltat! Este capabil să-i simtă foarte bine pe cei din jur, să le perceapă intenţiile şi interesele chiar dacă nu lasă de înţeles acest lucru. Ştie bine că va veni şi vremea răzbunării sau a răsplatei, pe care o va face în taină, din umbră şi într-o aşa manieră încât să nu dea de bănuit vreo-dată că are ceva de-a face cu asta.

Pe plan material şi social poate obţine cu uşurinţă împlinirea de care are nevoie! Dacă vorbim de planul spiritual insă…aici este nevoie de muncă. Lipsa cifrei 7 din numerograma sa, spune despre o astfel de persoană că trebuie să se apropie în viaţă foarte mult de spiritualitate, are nevoie să stea în preajma oamenilor raţionali, înţelepţi şi spirituali, care să-l îndrume, să-l călăuzească şi să reprezinte un punct de reper pentru un astfel de om. Ceea ce înseamnă că nu tot ceea ce spune, face sau îndrumă pe alţii provine dintr-o judecată profundă, raţională şi spiritual proprie. În schimb, îl ajută în acest caz foarte mult intelectul, memoria şi intuiţia. Prin urmare, va învăţa cu uşurinţă rolul pe care este nevoie să-l joace (şi o va face cu foarte mare uşurinţă) în diferite situaţii, pentru a obţine ceea ce îi este necesar. Viaţa sa şi judecăţile proprii pot fi de cele mai multe ori logice şi corecte însă nu neapărat raţionale şi juste. Urmând cu încredere un învăţător spiritual, va avea posibilitatea să-şi dezvolte aceste calităţi suficient astfel încât să ajungă la desăvârşire. Până acolo însă, va fi nevoie de muncă.

Sunt momente în viaţa sa când se aprinde şi această scânteie, care îi permite să pătrundă în profunzimea lucrurilor, a ideilor şi conceptelor fundamentale, însă până acolo s-ar putea să fie mai eficient să le spui “fanilor” ceea ce vor să audă şi atât.

Pe Tony, anul 2015 îl prinde într-un nou început de viaţă. Este primul an al unui nou ciclu din viaţa sa, asemănător anului 2005 – în care a făcut un salt semnificativ în carieră. Astfel, până în luna mai 2015, va trece prin mai multe schimbări, modificări, pe care le va resimţi pe interior şi se vor manifesta foarte puternic la exterior. Aceasta înseamnă că va face cel puţin o schimbare majoră în viaţa sa. Este momentul să renască, să devină “altă persoană”, să urce o nouă treaptă în evoluţia sa şi să renunţe la vechile obiceiuri. Asta nu înseamnă să renunţe la tot ceea ce este, ci doar să up-grad’eze acele planuri din viaţa personală care nu mai prezintă interes pentru viitor. Care sunt acestea…se pot vedea tot în analiza numerologică, la un nivel mai profund de interpretare!

Din analiza numerologică eu îl văd un entertainer şi business-man foarte bun, care în colaborare cu partenerii potriviţi poate realiza orice îşi propune, şi, aştept până la vară o nouă surpriză majoră din partea sa, pe care dacă nu a pregătit-o deja, cu siguranţă o va afla în curând!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA

Leave a Reply