Home > Mister > Un altfel de adevăr despre Illuminati

Un altfel de adevăr despre Illuminati

Cercetatorii spun ca Illuminati lucreaza de fapt pentru îndeplinirea unei adevarate succesiuni de Noi Ordini Mondiale pentru ca oamenii sa poata fi controlati.
Toti cei care au studiat motivele si principiile stapânilor lumii vizibile, cred ca aceasta este directia în care vor “evolua” lucrurile în viitorul apropiat… Cât de mult adevar exista în aceste presupuneri apocaliptice, nu poate certifica nimeni cu siguranta. Tot ce se poate spune este ca situatia mondiala se va precipita dramatic în urmatorii 10-20 de ani. Initiatii pe tarâmurile spiritului afirma la rândul lor ca Illuminati sunt doar o uriasa piatra de încercare peste care omenirea este nevoita sa treaca în decursul evolutiei sale de la o specie agresiv-egotic-materialista spre o clasa superioara a desavârsirii spirituale.
Tot ei afirma ca Illuminati sunt de fapt fructul pacatelor noastre, deoarece daca ar avea acces la bogatie si putere absoluta, peste 90% din oamenii din prezent ar actiona la fel ca actualii Illuminati. Nu este vorba în ultima instanta decât de o traire inferioara izvorâta din frica si mândrie care-i face pe oamenii de la toate nivelurile societatii sa-si controleze, abuzeze, foloseasca si minta semenii aflati într-o stare de vulnerabilitate si inferioritate. Traire care, din pacate, a devenit o trasatura de caracter definitorie pentru specia umana din prezent.

Ca o concluzie ce reiese din toate teoriile emise de cei care si-au dedicat viata studierii celor care ne conduc planeta:

-Iluminatii nu ar fi reusit totusi sa ajunga atât de puternici daca oamenii nu s-ar fi lasat folositi si nu le-ar fi permis sa le controleze destinele…

eu personal am încă o nedumerire cu privire la denumirea de illuminati (i-real, i-negal, i-moral, i-luminat, etc., dar asta poate o lămurim altă dată.

sursa

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Poveste cu tâlc
OBSERVAŢI, NIMIC MAI MULT
Sfaturi necesare în meditație
MEDITAŢIA – CALEA PERFECTĂ

Leave a Reply