Home > Semnificaţia adresei > Vibrația casei 1

Vibrația casei 1 – generează o energetică egală dar în scară “cu centrul Universului”. Locuitorii acestui apartament mereu vor fi “terorizaţi de ceilalţi” vecini, cu tot felul de sfaturi legate de tot felul de probleme ale vieţii. La uşa lor foarte des vor bate vecinii pentru a cere sare, zahăr şi alte de ale casei deoarece locuitorii celorlalte apartamente dintr-o cauză inexplicabilă vor fi convinşi că dacă cineva poate să spună ceva deştept şi util, să facă ceva, atunci aceştia pot fi doar cei din apartamentul 1. Asociaţia de locatari, dintr-o cauză inexplicabilă vor considera că este mai bine să îl numească preşedinte pe cineva din apartamentul nr. 1 deoarece au încredere în ei, sunt consideraţi de a fi lideri şi lor le sunt gata să li se supună lor.

Omul care este supraîncărcat cu muncă sau sfios prin natura lui sau introvertit şi nesociabil, într-un astfel de apartament va avea o viaţă deloc uşoară.

Aspecte pozitive:
Aceasta este o locuinţă potrivită pentru tine dacă eşti o persoană puternică, independentă, creativă şi ambiţioasă. Motivaţia şi încrederea în sine sunt favorizate de această vibraţie. Energia lui 1 te va susţine şi îţi va oferi ocazia de a prelua conducerea în firma la care lucrezi sau în comunitate, dacă doreşti acest lucru. Este un loc în care te vei simţi bine dacă îţi place să trăieşti singur. Numărul 1 impune un ritm alert, o continuă activitate, şi de aceea această locuinţă nu este potrivită pentru o persoană care îşi doreşte o viaţă mai domoală sau cu o fire mai slabă. Este întotdeauna un loc bun pentru noi începuturi, pentru idei şi proiecte inovative, de pionierat. În cazul în care locuiesc mai multe persoane în aceeaşi casă, cel mai probabil îşi vor vedea separat fiecare de interesele şi hobby-urile lor.

Aspecte negative:
Vibraţia lui 1, dacă nu este ţinută sub control, favorizează de asemenea agresivitatea şi aroganța. Chiar dacă îţi place să trăieşti singur, cu siguranţă nu îţi doreşti o viaţă fără prieteni.
Numărul 1 este guvernat de elementul Foc, ceea ce înseamnă că trebuie să acordăm foarte mare atenţie la foc şi la tot ceea ce îl poate provoca, precum şi la aparatură electrică. Aici există un risc mai mare decât în alte locuri să se declanşeze un incendiu.

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 1:
Această locuinţă este favorabilă oamenilor cu idei avansate, care tind să devină conducători şi care caută să deschidă drumuri noi în domeniul lor: cadre militare, poliţişti, chirurgi, dentişti, judecători, patroni, inspectori, neurologi, psihiatri, scriitori, cercetători, învăţători.

 vezi vibraţiile tuturor adreselor aici

sursa 1
sursa 2

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply