Home > Semnificaţia adresei > Vibrația casei 2

Vibrația casei 2 – crează impresia că locatarii lui sunt nişte oameni de companie, foarte plăcuţi şi sociabili. La uşa lor poate să bată cineva pentru a le propune un bilet în plus la teatru. Ei vor fi invitaţi ca musafiri şi alţii se vor cere în vizită la ei. Aceştia pot fi rugaţi chiar să fie baby-sitter pentru o perioadă de timp pentru copiii vecinilor. Este un apartament foarte bun pentru oamenii comunicativi, oricând pregătiţi pentru a transforma propria casă într-un loc de întâlnire într-o încrucişare de interese.

Vibraţia lui 2 aparţine oamenilor încrezători în propriile puteri, sfătuitori, cuminţi, diplomaţi.

Oamenii înclinaţi să creadă că propria lor casă este cetatea lor, vor avea nevoie în acest apartament de multă răbdare şi bărbăţie, lucruri necesare pentru apărarea împotriva numărului mare de candidaţi în a fi “prieteni”.

Aspecte pozitive:
Această locuinţă emana iubire, bucurie, pace. Este un loc foarte bun pentru tinerii căsătoriţi. Dacă îţi iubeşti partenerul, este cel mai potrivit loc în care să vă începeţi viaţa împreună. Într-o asemenea casă se simt cel mai bine oamenii liniştiţi, cooperanţi, care îşi doresc să se bucure de compania familiei şi a prietenilor. Este un cămin minunat pentru a iubi şi a împărtăşi totul; nu este însă favorabil oamenilor singuri. Împreună cu partenerul te poţi bucura de atmosfera de pace şi de calm; dar dacă eşti o persoană căreia îi plac petrecerile zgomotoase, sau ai o viaţă agitată şi complexă, nu te vei simţi confortabil aici.

Aspecte negative:
Vibraţia lui 2 simbolizează asocierea şi parteneriatul, însă trebuie să ai grijă ca relaţia cu partenerul tău să nu devină una de dependenţă. Cauta întotdeauna să menţii un echilibru.
Atenţie la robinete, şi nu uita să le închizi când nu mai ai nevoie de apă, deoarece locuinţele cu acest număr au tendinţa să se inunde foarte des.

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 2:
Această locuinţă este favorabilă persoanelor cu înclinaţii artistice, cu simţul frumosului, al echilibrului şi al armoniei: creatori de modă, sculptori, decoratori, arhitecţi, desenatori, pictori. Ea este de asemenea benefică şi tuturor ocupaţiilor care implică cooperarea şi parteneriatul, precum şi cercetarea: diplomaţi, politicieni, cercetări în domeniul medicinei, dar şi în domeniul ştiinţelor oculte, căci cifra doi are o conotaţie puternic spirituală.

 

 vezi vibraţiile tuturor adreselor aici

sursa 1
sursa 2

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply