Home > Semnificaţia adresei > Vibrația casei 4

Vibrația casei 4 – umple prin vibraţia sa toţi metrii pătraţi cu energie ce te împinge către muncă cu energia entuziasmului. Este un spaţiu ideal pentru cei care lucrează de acasă. Într-un astfel de apartament îţi ajunge timp şi pentru lucru şi pentru viaţa personală. Cei care muncesc în afara apartamentului, în momentul când vin acasă vor doar să se odihnească, un astfel de spaţiu te poate aduce la sapă de lemn deoarece mereu va cere o atenţie sporită la tot felul de lucruri din interiorul casei. Aici ba se arde un bec, ba cade o bucată de gresie sau fainta de la baie, ba te inunda vecinul, ba se strică ceva ca şi când cineva nevăzut vrea permanent să munceşti şi să ai o ocupaţie în interiorul spaţiului. Locuitorii acestui apartament, treptat sunt cuceriţi de dorinţa îmbunatăţirii şi înnoirii spaţiului locativ astfel încât, permanent muta mobila, zugrăvesc sau găsesc tot felul de activităţi casnice. Aceştia venind de la serviciu, acasă, încep să muncească în direcţia îmbunatăţirii stilului şi mereu ceva au de cumpărat, de investit. Dacă într-un astfel de spaţiu locuieşte o gospodină, atunci aceasta nu numai va întreţine într-o formă ideală curăţenia şi ordinea în casa dar neapărat se va ocupa şi de designul iterior.

Acest apartament, permanent necesita întruchiparea în viaţă a uneia sau a alteia, a 140-a idee, începând de la draperii şi terminând cu cele mai mărunte lucruri. Atmosfera confortului casnic umple toate fisurile din acest spaţiu, astfel încât să nu îţi doreşti să ieşi din această casă. Acelas lucru îl simt şi musafirii. Pe bună dreptate, acest apartament se manifestă ca şi cele 4 anotimpuri ale anului, care modifică designul pământului în permanenţă.

Aspecte pozitive:

Dacă consideri că a venit timpul să îţi întemeiezi o familie, să faci copii, să pui bazele unei noi vieţi, să te îmbogăţeşti, să îţi îndeplineşti visurile, aceasta este casa cea mai potrivită pentru tine. Vibraţia lui 4 se împacă cel mai bine cu oamenii serioşi, cinstiţi, stabili şi gospodari. Dacă eşti o persoană care îşi doreşte să se realizeze în plan material prin muncă cinstită, disciplina şi efort, în această locuinţă ai cele mai mari şansă să îţi afli dragostea, succesul şi fericirea. Locuinţa cu numărul 4 încurajează securitatea financiară şi bunăstarea, dar nu şi luxul; este nevoie de cumpătare şi uneori de o economisire a resurselor în scopul securităţii financiare.

Aspecte negative:
Numărul 4 se află sub influenţa elementului Pământ. Aceasta nu este o casă bună pentru oamenii superficiali şi risipitori, nici pentru cei leneşi sau care caută să se ridice prin mijloace necinstite. Spiritul casei este destul de categoric în această privinţă, şi orice abatere de la o viaţă onestă poate avea consecinţe extrem de neplăcute.

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 4:
Vibraţia lui 4 este favorabilă persoanelor muncitoare, ordonate şi raţionale, atrase de profesii ce presupun fie munca manuală, fie rezolvare de probleme: contabili, programatori, fermieri, mineri, geologi, grădinari.

 

 vezi vibraţiile tuturor adreselor aici

sursa 1
sursa 2

 

 

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply