Home > Semnificaţia adresei > Vibrația casei 5

Vibrația casei 5 – transformă locuitorii săi într-un fel de perpetuum mobile deoarece este plin doldora cu energia activităţii orientată către schimbare. Sub influenţa acestei energii a spaţiului, chiar şi cei mai raţionali oameni, deodată încep să ia hotărâri nefireşti pentru ei sub imperiul impulsului, a aventurismului şi a riscului. Foarte firesc, locuitorii acestui apartament, vor fi subjugaţi de dorinţa schimbărilor. Dacă aceştia nu au posibilitatea de a cumpăra o mobilă nouă, atunci minim o dată la trei luni vor fi mânaţi de dorinţa de a rearanja mobila în casă. Mobila nu va fi mutată doar dintr-un colţ în altul ci şi dintr-o cameră în alta. Locuitorii vor uita modul de viaţă sedentar şi vor începe maniacal să se arunce cu capul înainte în tot felul de deplasări, călătorii, vor circula des dintr-un oraş în altul, în numele propriilor plăceri şi satisfacţii. Propriul apartament cu numărul 5, aceştia îl vor vedea că pe o parcare temporară, iar cu timpul se vor muta din acest apartament. Trebuie spus că atunci când se vor muta, vor găsi o variantă foarte convenabilă şi vor nimeri într-un spaţiu mai mare sau într-o zonă mai bună sau mai aproape de muncă. Niciodată nu ştii exact în ce se transformă acest apartament. Ba ai impresia că e un club, un loc pentru distracţii, un loc de întâlnire a oamenilor cu anumite interese comune. Apartamentul predispune locuitorii către tot felul de distracţii cu tentă erotică şi sexuală, perversiuni şi alte forme de plăceri ce presupun un anumit risc şi aventură.

Aspecte pozitive:
Dacă îţi plac variaţia, aventura, agitaţia şi călătoriile, aici e locul potrivit pentru tine. Vibraţia lui 5 aduce în permanenţă schimbări şi experienţe noi. Din multe puncte de vedere, această locuinţă poseda o energie asemănătoare cu cea a numărului 3: telefonul sună într-una, iar uşa sta rareori închisă. Oamenii vin tot timpul în vizită, de multe ori fără să anunţe dinainte. Este un loc propice aventurilor sentimentale şi erotismului. Această casă necesita un consum mare de energie, deci trebuie să ai grijă ca din când în când să-ţi mai reîncarci bateriile.

Aspecte negative:
Numărul decibelilor depăşeşte adesea limita de bun-simţ admisă. Dacă eşti un om liniştit şi ordonat, care îşi doreşte o viaţă simplă şi previzibilă, ar fi bine să te gândeşti la o mutare, eventual într-o locuinţă al cărei număr să fie 2 sau 4. Numărul 5 se află sub influenţa energiei Focului, deci atenţie la incendii. În aceste case oamenii au adesea tendinţa să adoarmă cu ţigara aprinsă.

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 5:
Vibraţia lui 5 este favorabilă oamenilor cu un spirit îndrăzneţ, neliniştit şi aventurier: navigatori, geografi, exploratori, sportivi, aviatori, vânători, piloţi de încercare, reporteri, ziarişti, dansatori.

 

 vezi vibraţiile tuturor adreselor aici

sursa 1
sursa 2

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply