Home > Semnificaţia adresei > Vibrația casei 7

Vibrația casei 7 – crează o putere de atracţie către singurătate şi izolare. Într-un astfel de apartament se gândeşte bine şi profund în direcţia filosofiei şi problemelor ştiinţifice. Un căutător al adevărului şi a problemelor vieţii şi Universului, un solitar se va simţi foarte bine în acest spaţiu.

Spaţiul lui 7 este oarecum gelos pe locuitorii săi şi nu îi place dacă aceştia ies des în lume. Nu îi place să primească în interior oameni superficiali. Fiecare membru al familiei obligatoriu trebuie să aibă camera lui. Aceasta este condiţia necesară pentru pacea şi armonia în familie.

Într-un astfel de apartament sunt bineveniţi doar apropiaţii şi rudele şi doar câţiva prieteni adevăraţi. Cu toţi ceilalţi eşti obligat să te întâlneşti în oraş dacă nu doreşti să introduci scandal şi tensiune în familie.

Apartamentul 7 nu doreşte să deschidă uşa comis voiajorilo, străinilor, aventurierilor, astfel încât foarte elegant se va interes cine e dincolo de uşă: “Cine e acolo?”. După care, la fel de elegant îţi vor mulţumi spunând că pe ei acest lucru nu îi interesează şi cu aceasta dialogul va lua sfârşit.

Aspecte pozitive:
Dacă îţi doreşti să ai timp pentru tine, ca să studiezi, să meditezi, sau pur şi simplu să îţi petreci timpul singur, departe de agitaţia lumii, alege o locuinţă cu numărul 7. Această casă imprima un spirit de independenţă. Aici te vei simţi bine împreună cu partenerul tău dacă şi el împărtăşeşte aceeaşi nevoie de spaţiu şi intimitate ca şi tine. Nu vei avea foarte mulţi vizitatori, în afară de cazul în care îi inviţi tu însuţi. O casă cu numărul 7 are o dublă valență: pe de o parte se împacă foarte bine cu oamenii care simt nevoia să se retragă din lume, în căutarea inspiraţiei divine; pe de alta, cu cei care sunt în căutarea bogăţiei materiale, dar nu şi a celei spirituale. Acest lucru se explică foarte bine prin caracterul de trecere al vibraţiei lui 7; în fond numărul 7 este ca o punte între lumea materială şi cea spirituală, este primul număr din scara numerologica ce ne vorbeşte despre căutarea interioară. De aceea, dacă locuieşti într-o casă cu această vibraţie, este bine să faci o alegere clară în ceea ce priveşte calea pe care vrei să o urmezi. Energia lui 7 te va susţine, indiferent că vei alege să fii activ în domeniul material sau în cel spiritual; dar trebuie să fii foarte sigur de care parte a vibraţiei te situezi. Tot energia lui 7 favorizează orice început.

Aspecte negative:
Numărul 7 încurajează tendinţa de a evada din realitate cu ajutorul alcoolului sau drogurilor. Deoarece oamenii care trăiesc aici duc adesea vieţi separate, în casele cu acest număr divorţurile sunt mai frecvente. Se mai spune că energia acestor locuri atrage spiritele celor morţi. Nu se precizează nimic despre natura lor; dată fiind însă atmosfera liniştită a acestor locuri, înclin să cred că e vorba despre fantome discrete şi cu bun simţ… Logic ar fi ca fantomele mai băgăreţe să fie atrase de o casă cu numărul 6, iar cele puse pe petreceri, de numerele 3 şi 5!

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 7:
Vibraţia lui 7 este favorabilă oamenilor studioşi şi contemplativi, aflaţi în căutarea perfecţiunii interioare: psihologi, psihanalişti, profesori, astrologi, numerologi, vindecători, preoţi, fotografi, arheologi, cercetători în domeniul ştiinţelor oculte.

 

 vezi vibraţiile tuturor adreselor aici

sursa 1
sursa 2

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply