Home > Semnificaţia adresei > Vibrația casei 9

Vibrația casei 9 – este un spaţiu foarte bun pentru idealişti şi romantici. Într-un astfel de spaţiu poţi să te predai viselor şi gândurilor bune cu anii. Poţi să compui tot felul de sonete fără ca să depui prea mare efort. Mai mult de atât, poţi observa cum şi în viaţa reală, dincolo de spaţiul cu nr 9 apar astfel de situaţii. Aici poţi inventa motorul veşnic “perpetuum mobile” sau să descrii încă o variantă utopică al desfăşurării evenimentelor viitorului.

Pe lângă romantici, aici pot trăi bine şi cei care văd datoria lor de a sluji oamenilor, de a fi milostivi şi binevoitori: învăţători, medici, sore medicale, funcţionari sociali, cât şi oamenii înzestraţi cu simţul binelui şi compasiunii de la natură, indiferent de profesie.

Aspecte pozitive:
Dacă eşti o persoană generoasă, optimistă şi echilibrată, orientată pozitiv, te vei simţi foarte bine într-o locuinţă cu numărul 9. Aici te vei simţi efectiv învăluit într-o aură de iubire universală. Sentimentele sunt mai intense şi mai profunde; pasiunea, dragostea şi idila pot ajunge aici pe culmi. Artă şi creaţia sunt favorizate de această vibraţie. Cheia fericirii într-un astfel de cămin este reprezentată de bucuria de a dărui din toată inima. Casa cu numărul 9 are o puternică legătură cu trecutul; vei primi vizite sau telefoane de la oameni de care nu ai mai auzit de multă vreme.

Aspecte negative:
Dacă însă faci parte dintre acei oameni pesimişti şi plângăreţi, cu o mentalitate de victima… ar fi bine să îţi cauţi altă locuinţa. Numărul 9 are darul a amplifica la maxim energiile emoţionale, atât în bine cât şi în rău. Tristeţea şi dezamăgirile pot fi devastatoare. Este o vibraţie care nu iartă oamenii slabi, critici sau intoleranţi.

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 9:
Vibraţia lui 9 este favorabilă oamenilor care caută, prin ceea ce sunt şi prin ceea ce fac, să dăruiască ceva omenirii întregi: artişti, actori, jurnalişti, psihologi, terapeuţi.

 vezi vibraţiile tuturor adreselor aici

sursa 1
sursa 2

 

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply