Home > Numerologie > Ziua de naştere : 12

Ca şi 3, aceasta este o zi a creativităţii dar şi a sacrificiului, şi a adus pe lume mulţi cântăreţi şi muzicieni. Cei născuţi sub semnul ei sunt indivizi populari şi sociabili, cu capacitatea de a rezolva efectiv problemele. În general viaţa lor are multe suişuri şi coborâşuri, şi chiar momente în care ajung să facă sacrificii. Cu toate acestea, nativii zilei de 12 sunt întotdeauna capabili să facă faţă situaţiei.

Marea majoritate a vieţii dumneavoastră este centrata în jurul relaţiilor cu partenerul de viaţă şi cu prietenii, deoarece aşa vă găsiţi fericirea.

Aveţi nevoie de o atmosferă plăcută şi relaxanta pentru a vă simţi bine şi a arăta celorlalţi latura dumneavoastră cea mai bună. În momentul în care au fost întrunite toate condiţiile va ieşi la suprafaţă şi capacitatea dumneavoastră de a face lucruri practice. Veţi avea posibilitatea de a organiza lucrurile, ceea ce vă va oferi un sentiment de securitate. Dacă lucrurile nu merg bine pentru dumneavoastră, vă puteţi pierde complet echilibrul. În acest caz ar fi bine să nu mai depindeţi atât de mult de anturaj şi să vă concentraţi pe propriile calităţi şi ambiţii.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply