Home > Numerologie > Ziua de naştere : 15

Oameni corecţi, dar prea băgăreţi, similari celor născuţi pe data de 6, nativii acestei zile sunt persoane responsabile, care apreciază fair-play-ul. Viaţa de familie este importantă pentru ei, cu toate acestea nu le place să îşi petreacă acolo tot timpul liber. Firi originale, iubitoare de frumos, învaţa cu uşurinţă, dar ar trebui să îşi supravegheze pomirea spre vanitate.

Sunteţi o persoană deosebit de calmă şi extrem de populară, deoarece oricine se simte bine în preajma dumneavoastră. Nu vă faceţi griji să renunţaţi la vreo acţiune atât timp cât le sunteţi de folos celorlalţi, demonstrând astfel solidaritatea dumneavoastră. Puteţi să vă implicaţi emoţional în sentimentele altor persoane şi nu vă feriţi de obligaţii organizaţionale sau orice altă sarcină de care profita toată lumea. Este foarte important pentru dumneavoastră ca toate acestea să se defasoare pe bază de voluntariat. Dacă acest lucru nu este posibil sau dacă sunteţi presaţi atunci fie ripostaţi fie plecaţi. Aveţi capacitatea de a aduce armonia şi de a-i “infecta” şi pe ceilalţi cu calmitatea dumneavoastră.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply