Home > IULIE > Ziua de naștere 16 iulie

Ziua de naștere 16 iulie

Ziua de naștere 16 iulie – ziua fluxului ascendent

Cei născuţi pe 16 iulie sunt pătrunşi de impulsuri romantice în mod constant. Ei se străduiesc să producă agitaţie în viaţa celorlalţi şi sunt în general frustraţi de natură plictisitoare a existenţei cotidiene. Energia lor pasionantă este cea care îi deosebeşte de ceilalţi. Idealişti în inimile lor, ei trebuie să creadă în ceea ce fac şi adesea abordarea lor ajunge să fie privită ca o cruciadă.

Există şi o altă latură a acestor romanitici, o latură extrem de inteligentă, destul de bine dezvoltată. Totuşi, ceea ce fac şi ceea ce spun pot fi două lucruri total diferite. Dacă cineva ar trebui să citească conţinutul remarcilor lor, l-ar putea considera logic. Atunci când cineva ascultă felul în care comunică ei acest mesaj, îşi va da seama de implicarea limbajului sentimentelor. Într-adevăr, modul lor de exprimare poate fi asemănător cu o predică. Ei vor încerca să arate celorlalţi cum văd ei lucrurile respective şi cum le văd duse la bun sfârşit.

Adesea, pentru cei născuţi pe 16 iulie apar conflicte între natura lor motivaţională şi cea emoţională. De exemplu, ei pot fi deranjaţi de pasiunile lor şi adoptă o disciplină rigidă pentru a-şi regulariza energiile. Din nefericire, cei născuţi astăzi se vor îndepărta de ceilalţi prin acest comportament rigid care provoacă frustrare.

Mulţi dintre cei născuţi pe 16 iulie nu pot evita transformarea, făcând uz de un amestec curios de logică şi pasiune pentru a-i converti pe ceilalţi de partea lor. Ei trebuie să se ferească să se amestece prea mult în treburile altora sau să rămână insensibili la credinţele prestabilite. Ei nu trebuie să îi priveze pe ceilalţi de oportunitatea de a învăţa prin studiu personal şi din experienţă proprie.

Persoanele convenţionale născute pe 16 iulie pot opera extraordinar de bine în posturi normale şi pot duce o viaţă lipsită de evenimente prea importante. Totuşi, dacă cineva ar inspecta cărţile pe care aceştia le citesc, ar vedea care sunt filmele preferate, programele TV favorite, vor descoperi puţin din viaţa lor fantezistă. Într-un fel, dorinţa lor de a se lăsa duşi de val trebuie exprimată. În concepţia lor, doar sentimentul de feerie poate face viaţa să merite trăită.

Pentru nativii zilei de 16 iulie, să se îndrăgostească poate fi un proces cu efecte negative, fie datorită frecvenţei acestui lucru, fie datorită profunzimii manifestate. Indiferent de caz, este aproape imposibil să îi îndepărtezi pe cei născuţi pe 16 iulie de dragostea lor, indiferent cât de lipsite de speranţe ar fi şansele lor. Bariere, dificultăţi de toate felurile, frustrări – acestea sunt considerate componente esenţiale ale romantismului. Convinşi de iluziile lor, ei acţionează în felul lor propriu, indiferent de situaţie. Dacă această dragoste nu este pentru o persoană, ci pentru un loc anume, un lucru sau un tip de experienţă, pot deveni mult mai flexibili în cazul în care nu va fi niciodată exprimată şi împlinită. În acest sens, nativii zilei de 16 iulie prefera să se bucure de repectivele momente. Visele lor pot deveni un înlocuitor excelent pentru acţiunea în sine.

selectează pentru mai multe informaţii:

SFATURI

Calmează-te. Lasă-ţi sentimentele să fie exprimate uşor şi nu le suprimă. Directioneza-ţi pasiunea pe cai pozitive, nederanjante. Învaţă să renunţi la conflicte şi să îi refuzi pe ceilalţi. Nu-ţi folosi visele că pe o scuză pentru inactivitate. Rămâi pozitiv, dar nu prea exagera în acest sens.

PUNCTE FORTE

Credincios

Pasional

Educat

PUNCTE SLABE

Reţinut

Ireal

Moralizator

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply