Home > Numerologie > Ziua de naştere : 16

Persoanele născute pe această dată sunt înzestrate cu intuiţie, dar şi nervoase. Asemănători nativilor zilei de 7, şi ei simt nevoia de singurătate. Autocritici şi pretenţioşi cu ei înşişi, nu le place amestecul în problemele care îi privesc. în ceea ce priveşte alegerea carierei, se simt adesea atraşi de religie, medicină şi literatură. Au nevoie să se mai şi relaxeze.

Dacă vă veţi folosi de extraordinară dumneavoastră capacitate intelectuală în dezvoltarea abilitaţilor spirituale, veţi fi un om fericit. Probabil că vă petreceţi mult timp în contemplare, urmărind discursul filozofic şi căutând sensul vieţii. De aceea este posibil că uneori să păreţi absenţi. Aveţi un interes scăzut în lucrurile practice de zi cu zi, precum banii, serviciul său locuinţa, dar recunoaşteţi că există o anumită necesitate şi abordaţi lucrurile pragmatic. În toate acestea este foarte important să nu vă neglijaţi intersele intelectuale sau artistice, care vă vâr permite să vă exprimaţi. Nu daţi curs tendinţei dumneavoastră perfecţioniste ci încercaţi să vă mulţumiţi cu ceea ce produceţi. Aşteptările dumneavoastră îi vor face şi pe ceilalţi să sufere. Nu ar trebui să lăsaţi gândurile negative să vă descurajeze. Încercaţi să staţi foarte mult în preajma oamenilor care au firi voioase.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply