Home > Numerologie > Ziua de naştere : 17

Atraşi de latura fizică a vieţii, nativii zilei de 17 sunt uneori nesăbuiţi, asemănători celor ai zilei de 8. Data de 17 este în mod tradiţional considerată a fi fastă pentru problemele financiare, deşi viaţa celor născuţi în această zi este fie încununată de succes, fie marcată de eşec. Au adeseori aptitudini sportive şi mulţi dansatori şi sportivi au venit pe lume pe data de 17.

Vă place să aveţi grijă de familie şi de prieteni şi sunteţi o persoană deschisă şi sociabilă. Prin felul dumneavoastră de a fi va place să munciţi din greu o zi întreagă doar pentru a le putea oferi ceva seara celor iubiţi. Aici apar cele două laturi contradictorii ale personalităţii dumneavoastră: puteţi fi deosebit de duri cu competitorii în afacerile dumneavoastră însă puteţi arăta milă atunci când este nevoie. Poate că veţi suferi din cauză că trebui să vă armonizaţi numeroasele dumneavoastră calităţi cu personalitatea dumneavoastră. Totuşi nu trebuie să vă faceţi griji deoarece aveţi un simţ al afacerilor foarte bine dezvoltat, ceea ce vă va asigura echilibrul pe această latură.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

Leave a Reply