Home > Numerologie > Ziua de naştere : 19

Independenţi, dar aroganţi. Sunt asemenea celor născuţi pe data de 1. Abordează viaţa în mod original şi au energie. Nu suportă sfaturile dar întotdeauna sunt atenţi la nevoile celor din jur. Firi emotive, pot trece fulgerător de la cea mai bună la cea mai proastă stare sufletească.

Aveţi toanele dumneavoastră ceea ce le face celorlalţi dificila sarcină de a vă cunoaşte mai bine. Acest lucru nu are însă importantă pentru dumneavoastră deoarece sunteţi foarte ocupaţi şi mergeţi prin viaţa mai mult după instinct decât după judecată. De-a lungul vieţii veţi trăi diferite experienţe extreme, chiar periculoase, dar, acesta este modul de viaţă pe care vi l-aţi ales. Totuşi, va trebui să învățați să ţineţi cont de nevoile altor oameni şi să vă orientaţi către satisfacerea nevoilor umanitare. Dacă nu, veţi plăti un preţ pentru acţiunile dumneavoastră. În principiu, creativitatea dumneavoastră v-a scos întotdeauna din orice situaţie. Când este vorba de parteneriate, nu vă duceţi orbeşte înainte, deoarece intuiţia dumneavoastră v-a mai jucat feste.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply