Home > Numerologie > Ziua de naştere : 20

Nativii acestei zile sunt persoane inimoase, dar veşnic îngrijorate de câte ceva. Similari nativilor zilei a doua, sunt oameni iubitori, cărora le displace să întreprindă ceva fară aprobarea celor de lângă ei. Foarte buni la muncă de detaliu, firi muzicale şi artistice, pot cădea cu uşurinţă pradă pesimismului.

Sunteţi o persoană foarte sensibilă şi aveţi nevoie de dragoste pentru a vă arăta abilităţile. Familia este foarte importantă pentru dumneavoastră deoarece vă oferă protecţie şi securitate. Poate că în momentul în care v-aţi asigurat securitatea veţi începe să vă cultivaţi talentele artistice. Veţi lua decizii bazate pe judecata raţională şi nu pe emoţii. Celorlalţi nu le este întotdeauna uşor să ştie de ce vă comportaţi într-un anumit fel şi de asemenea oamenii au greutăţi în a vă înţelege toanele. În ciuda acestor aspecte preferaţi să trăiţi şi să lucraţi în echipă. Veţi reuşi să rezolvaţi obligaţiile mici şi importante legate de societate.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply