Home > DECEMBRIE > Ziua de naștere 23 decembrie

Ziua de naștere 23 decembrie

23 decembrie – ziua răzbaterii

Nativii zilei de 23 decembrie sunt cei mai fericiţi când răzbesc, forând până la mari adâncimi în efortul lor susţinut de a-şi promova şi implementa ideile şi visele. Acest lucru nu trebuie să creeze impresia că ei sunt în mod special radicali sau revoluţionari, deoarece în realitate sunt reţinuţi şi precauţi. Într-adevăr, cei născuţi astăzi, îmbrăţişează în general cu fermitate valorile stabilite, îşi cântăresc planurile cu grijă înainte de a acţiona şi păstrează o legătură strânsă cu familia şi cu grupul social de care aparţin. Ei pot adesea să îşi îmbunătăţească cu mult grupul social şi, deoarece sunt ageri la minte, găsesc instinctiv cea mai bună cale de urmat. În acest sens, sunt profetici, capabili să prevadă viitorul nu numai referitor la ce trebuie să facă mai târziu ci chiar cum să se pregătească pentru acest lucru.

Nativii zilei de 23 decembrie refuză să fie ignoraţi. Ei consideră respingerea că pe o provocare căreia sunt pe deplin pregătiţi să-i facă faţă. Deoarece lupta este ceva firesc în cazul celor născuţi astăzi, ei vor refuza să se complacă în situaţii tensionate. Acest lucru ar trebui să nu implice faptul că sunt invulnerabili la sentimentele de îndoială, dar asemenea nesiguranţe de obicei doar îi determină să se redreseze şi să se stabilească la un nivel mai înalt. De fapt, cei născuţi în această zi se simt adesea necomfortabil cu ei înşişi şi cu poziţia lor în viaţă. Un discomfort esenţial în ceea ce priveşte statutul lor îi poate incita să îşi urmeze în mod constant visele. Ei nu vor prefera să stea liniştiţi şi nu se vor mulţumi doar să dorească acest lucru.

Nativii zilei de 23 decembrie au o stabilitate caracteristică, combinată cu o încăpăţânare acută care face ca orice relaţie cu ei să fie extrem de dificilă. Ei nu apreciază autoritatea care îi provoacă şi nici nu sunt adepţi ai ideilor radicale şi ciudate (altele decât ale lor, desigur). Este important ca nativii care ajung pe poziţii de răspundere şi influente să rămână deschişi criticilor sănătoase şi sugestiilor pozitive.

Înţelegerea ocupa rareori cea mai înaltă poziţie pe lista abilitaţilor şi valorilor nativilor zilei de 23 decembrie. Deşi adesea au o atitudine pretenţioasă şi capricioasă, ei pot fi extrem de drăguţi. Cei născuţi astăzi pot părea reci şi distanţi. Bărbaţii născuţi pe 23 decembrie trebuie să fie atenţi să nu îşi manifeste atitudinile de macho şi femeile să nu fie extrem de agresive sau dominante. Pe măsură ce înaintează în vârstă, nativii de amebele sexe trebuie să înveţe să se mai abată de la drumul lor şi să permită generaţiei tinere să se remarce. Pensionarea nu este compatibilă cu majoritatea nativilor zilei de 23 decembrie. Ei vor prefera întotdeauna să aibă un rol cât mai activ.

selectează pentru mai multe informaţii:

SFATURI

Nu îţi conduce viaţa la un nivel inferior. Fereşte-te să îţi faci socotelile cu mărunţişuri şi să pierzi din vedere sumele mai mari. Planificarea exagerată a viitorului poate inhiba cursul natural al evenimentelor. Învaţă să accepţi şi punctele de vedere ale celorlalţi.

PUNCTE FORTE

Activ

Responsabil

Prietenos

PUNCTE SLABE

Autoritar

Fixist

Încăpăţânat

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Ziua de naștere 31 decembrie
Ziua de naștere 30 decembrie
Ziua de naștere 29 decembrie
Ziua de naștere 28 decembrie

Leave a Reply