Home > Numerologie > Ziua de naştere : 23

lubitori de libertate, dar mult prea indulgenţi, asemănători în multe privinţe nativilor zilei de 5, cei născuţi pe data de 23 adoră schimbarea, libertatea şi distracţiile. Au tendinţa să îşi exprime greu adevăratele sentimente şi se simt atraşi de tot ceea ce este nou. Nativii acestei zile au o personalitate interesantă, uneori imposibil de îmblânzit.

Pe lângă alte abilităţi extraordinare, vă bucuraţi şi de talentul de a estima şi examina cele mai diverse situaţii, oferindu-le celorlalţi sugestii folositoare. Sunteţi o persoană care evita să primească ajutorul celorlalţi deoarece apreciaţi independenta dumneavoastră şi nu vreţi să vă bizuiţi pe altcineva decât pe dumneavoastră înşivă. Sunteţi mândri şi vă apăraţi cu pricepere valorile. Cunostiintele dumneavoastră de cultura generală va ajuta să ţineţi pasul în orice discuţie. Probabil că v-aţi maturizat de la o vârstă fragedă şi aveţi capacitatea de a vă pune în locul partenerului. Ţineţi pasul cu modă şi sunteţi flexibili ori de câte ori o cere situaţia. Deşi aveţi toate şansele să urmaţi o carieră de succes, veţi fi la fel de fericiţi şi cu o viaţă casnică.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply