Home > Numerologie > Ziua de naştere : 28

Persoanele născute în această zi dau dovadă de iniţiativă, dar şi de egoism, Asemănători celor născuţi pe data de 1, se simt atraşi de conducere, cu toate că nativii acestei zile reuşesc cel mai bine în viaţă atunci când au alături de ei un partener. Personalitatea lor constă într-o îmbinare de hotărâre, originalitate şi discernământ. Sunt înzestraţi cu o mare putere a voinţei şi cu capacitatea de a fi sociabili.

Caracterul dumneavoastră nu este foarte complicat, sunteţi adesea supăraţi cu mult timp înainte de a spune acest lucru celor din jur. Nu aveţi întotdeauna motiv de tristeţe însă ar trebui să vă puneţi în pielea oamenilor cu care lucraţi. Nu vă place să executaţi ordinele altora decât dacă este absolut necesar şi vă enervaţi foarte tare dacă trebuie să faceţi ceva care nu vă place. De aceea ar trebui să porniţi propria dumneavoastră afacere. Cu ambiţia şi determinarea dumneavoastră ar trebui să aveţi succes. Dacă vi se permite, veţi arăta de ce sunteţi în stare, ceea ce însă nu înseamnă că cei din jur vă vor aprecia – dimpotrivă, aceştia vă vor invidia. Sunteţi un liber-cugetător care are propriile idealuri în viaţă.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply