Home > IULIE > Ziua de naștere 30 iulie

Ziua de naștere 30 iulie

Ziua de naștere 30 iulie – ziua prezenței tangibile

Cei care s-au născut în 30 iulie își fac simțită prezența într-o manieră extrem de fizică. Nu numai că sunt materialiști, ci cunosc bine și felul în care operează aspectele materiale ale viații. Indivizii masivi și robuști născuți în această zi, populează poanul lumesc, care este tărâmul lor, și pot fi greu de convins să-și dezvolte latura spirituală. Preocupați de ‘aici’ și ’acum’, absorbiți de energia realizării de lucruri materiale, ei nu se specializează în introspecție sau detașare filosofică.

Cel mai frecvent, își exprimă gândurile și creativitatea într-o modalitate puternică și/ sau senzuală. Cu toate acestea, în partea a doua a vieții obișnuiesc să fie mai deschiși către chestiunile metafizice. Un motiv îl reprezintă dificultatea cu care abordează chestiunea morții. Pe de o parte, le vine greu să creadă într-un sfârșit total al existenței lor, iar pe de altă parte le vine la fel de greu să creadă într-un suflet nemuritor. De multe ori, după vârsta de 56 de ani, vor manifesta un interes față de religie și filosofie, fapt care le va deschide o nouă dimensiune în viață. Până atunci, vor continua pe calea lor foarte pragmatică și materialistă.

Subiectul iubirii poate fi de asemenea foarte dureros pentru ei. Pentru mulți, este greu să armonizeze iubirea pură cu nevoile și dorințele fizice, și prin urmare caută modalități neobișnuite, stranii și excentrice de a-și exprima sentimentele. Dificultatea în găsirea unei relații de iubire satisfăcătoare, normale și directe, poate să deștepte o puternică viață imaginară, care să-i conducă în situații periculoase.

Sunt interesați de activități fizice de toate felurile. Chiar și cei mai delicați și mai puțin robuști dintre ei, manifestă un interes ridicat pentru sporturi, corpul omenesc, concursuri de frumusețe, parade de modă și față de toate modurile de glorificare a ființei omenești.

selectează pentru mai multe informaţii:

SFATURI

Încercați să vedeți dincolo de lumea materială. Dezvoltați-vă facultățile mentale. Deschideți-vă spre un contact emoțional mai profund și spre noi experiențe. Cultivați-vă interesul față de subiecte metafizice.

PUNCTE FORTE

Ferm

Senzorial

Hotărât

PUNCTE SLABE

Afectat de fobii

Inhibat

Prozaic

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply