Home > DECEMBRIE > Ziua de naștere 31 decembrie

Ziua de naștere 31 decembrie

31 decembrie – ziua promoţiei estetice

Persoanele născute pe data de 31 decembrie sunt atraşi de diverse tipuri de experienţe estetice. În carierele lor, adesea lucrează pentru a promova frumseţea şi armonia într-o formă sau alta. Într-adevăr, mulţi dintre cei născuţi pe 31 decembrie afişează un fel de veneraţie pentru literatură, artă sau muzică. Dar cum crearea frumosului implică în primul rând scăparea de urâţenie, cei născuţi astăzi pot de asemenea să fie preocupaţi cu localizarea, expunerea elementelor supărătoare ale lumii din jurul lor.

Nativii zilei de 31 decembrie trebuie să se ferească să dicteze referitor la ceea ce consideră ei că nu este frumos. Ei vor simţi nevoia să le fie amintit că opiniile lor, indiferent cât de studiate sunt, sunt pur şi simplu pe gustul altei persoane. Însă, mulţi dintre nativii zilei de 31 decembrie au absolută nevoie de aceste aprecieri şi posibil ştiu foarte bine cum pot satisface aceste nevoi. Ei sunt de obicei pragmatici, la zi cu toate şi nu se lăsă uşor în fata atitudinilor reacţionare şi sentimentale. Este posibil ca cei născuţi astăzi să fie în cea mai bună formă atunci când încep misiunea de a promova frumuseţea şi de a eradica urâţenia. Toate lucrurile urâte sunt considerate un afront personal adus lor.

Nativii zilei de 31 decembrie nu se pot ocupa foarte mult de propria lor apariţie şi de imaginea pe care o proiectează celorlalţi. În consecinţă, ei sunt de obicei şic, bine îmbrăcaţi şi oferă cele mai bune mâncăruri când se găsesc în ocazii sociale şi de afaceri. Ei sunt mai puţin narcisiti şi superficiali şi mai mult practici. Înţeleg că prima impresie contează şi că nu întotdeauna au o a doua şansă.

Armonia, stabilitatea şi frumuseţea sunt ideile principale la care nativii zilei de 31 decembrie aspiră în vieţile lor personale şi de familie. Rareori ei cauzează probleme când lucrurile merg bine. Cunoaşterea de sine este însoţită de un talent special de a-şi satisface nevoile personale fără să stârnească prea mult opoziţia celorlalţi. Ei ştiu foarte bine ceea ce pot şi ceea ce nu pot face. Deoarece rareori preiau o lucrare pe care sunt incapabili să o termine, ei reuşesc adesea în eforturile lor. Obiectivele lor pot fi modeste, dar sunt tangibile.

Nativii mai puţin evoluaţi trebuie să se ferească să fie luaţi de val de răbufnirile lor de cruciaţi şi să stârnească antagonism, energie negativă şi inevitabil eşecuri. Ei trebuie să înveţe să îşi vadă de treaba lor într-o manieră liniştită, modestă şi să realizeze aceleaşi rezultate cu mai puţin scandal. De obicei afişează emoţii puternice care sunt de cele mai multe ori în defavoarea lor. Majoritatea celor născuţi astăzi sunt conştienţi de acest lucru.

Nativii zilei de 31 decembrie ştiu ce latură a feliei de pâine este unsă cu unt. Ei ar prefera să nu fie nevoiţi să sară calul, dar dacă vor fi forţaţi să-şi facă cunoscută părerea, îi vor surprinde pe ceilalţi cu păreri ce pot fi neapreciate. Într-adevăr, succesul depinde adesea de abilitatea lor de a-şi crea un echilibru între idealism şi pragmatism.

selectează pentru mai multe informaţii:

SFATURI

Permite-le celorlalţi să aibă propriile gusturi şi opinii. Atitudinea de cruciat poate să îi deranjeze pe oameni. Încearcă să dai sfaturi doar atunci când îţi sunt cerute, astfel eviţi confruntările. Fii pregătit să păstrezi armonia prin compromisuri.

PUNCTE FORTE

Recunoscător

Cu bun gust

Idealist

PUNCTE SLABE

Atotştiutor

Încăpățânat

Rigid

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Numerograma zilei 31 decembrie 2016
Ziua de naștere 30 decembrie
Ziua de naștere 29 decembrie
Ziua de naștere 28 decembrie

Leave a Reply