Home > NOIEMBRIE > Ziua de naștere 8 noiembrie – ziua zonelor limită

Ziua de naștere 8 noiembrie – ziua zonelor limită

8 noiembrie – ziua zonelor limită

Nativii acestei zile sunt deseori atraşi de experienţele umane pe care cei mai mulţi oameni le consideră dubioase, discutabile sau întunecoase. Pur şi simplu nu sunt genul de persoane care să aleagă drumul cel mai scurt. Ei pot afişa o faţadă de om absolut normal cu un caracter pe măsură, dar, după un timp, vor ieşi la iveală gusturile şi preocupările reale. Acestea ar putea fi considerate destul de ciudate, poate chiar bizare. Cei născuţi în această zi sunt preocupaţi de explorarea limitelor fiinţei umane. De asemenea, sunt interesaţi de felul în care pot fi depăşite aceste limite. Într-adevăr, stilul lor de viaţă şi orientarea faţă de lume i-ar putea deranja pe cei cărora le place să trăiască în limitele unor parametri normali.

Cei mai mulţi dintre nativii acestei zile îşi urmează îndeplinirea scopurilor lor şi drumul profesional ales cu o dedicaţie care poate ajunge să se compare cu o adevărată mânie. De obicei, puterea lor de concentrare este mare. Dacă nu îşi vor tempera intensitatea caracterului şi nu se vor relaxa, vor ajunge să se înnebunească pe ei înşişi şi pe cei din jurul lor: prieteni, iubiţi sau familie. Într-adevăr, nativii ar trebui să înveţe să se mulţumească cu plăcerile simple ale vieţii. Pentru binele lor, ar fi bine să reducă din complexitatea pe care o impun vieţii lor.

În general, nativii zilei de 8 noiembrie activează foarte bine în domeniile în care este implicată muncă cu banii. Sunt capabili să obţină un mare succes în lumea financiară. Nu fac exces de optimism şi au o atitudine care va impune demonstrarea tuturor schemelor şi teoriilor care le vor fi prezentate. În acelaşi timp, îşi vor păstra atenţia trează şi vor acorda o mare consideraţie ideilor însemnate, dar vor avea tendinţa de a ceda în faţă situaţiilor puternic solicitante. În consecinţă, un mediu social adecvat şi o relaţie sănătoasă cu familia vor constitui elemente stabilizatoare de neînlocuit pentru nativi.

Cei născuţi în această zi trebuie să înveţe să reziste pornirilor întunecate, plutonice care se ascund adânc în sufletul lor. De asemenea, ar fi preferabil să evite orice contact cu acei oameni care nu sunt acceptaţi de către societate şi care fac parte dintr-o lume dubioasă. Jocurile de noroc, folosirea drogurilor şi manevrele dubioase cu banii trebuie ocolite cu cea mai mare hotărâre. Suprinzator, partenerii de viaţă sau de afaceri care au concepţii mai conservatoare s-ar părea că sunt exact ceea ce le trebuie nativilor. Alături de aceste persoane va ieşi la iveală latura practică şi pozitivă a celor născuţi în această zi. De multe ori, îşi satisfac firea lor plutonică citind cărţi şi vizionând filme referitoare la partea întunecată a fiinţei umane.

Privind dintr-un anume punct de vedere, este necesar ca persoanele născute în această zi să se confrunte la un moment dat din viaţă cu demonii propriei personalităţi. Trebuie evitate ignorarea sau suprimarea elementelor mai ciudate ale naturii lor care îşi fac simţită prezenţa din când în când. Dacă se va întâmpla acest lucru, nativii vor deveni frustraţi, vor fi nefericiţi sau chiar vor avea porniri excesiv de violente. Cele mai variate forme de analiză asupra propriei personalităţi şi de consiliere psihologică ar putea avea efecte în unele cazuri, iar în altele nu. Însă, ceea ce îi va ajuta cu adevărat şi va fi foarte important pentru ei va fi un prieten adevărat cu care să îşi împărtăşească experienţele. În cele din urmă, cei născuţi în această zi se vor strădui să facă pace şi să stabilească o legătură între lumea lor interioară şi cea exterioară. Vor încerca să facă în aşa fel încât să nu fie nevoiţi să se retragă din lume într-un colţ numai al lor. În acelaşi timp, vor încerca să evite să se arunce în mijlocul evenimentelor cotidiene în detrimentul activităţilor personale.

selectează pentru mai multe informaţii:

SFATURI

Nu exclude sociabilitatea şi socializarea din viaţa ta. Multe lucruri pot fi învăţate din viaţa de zi cu zi. Încearcă să fii prieten cu tine însuţi, cu latura ta spirirtuală. Fii înţelegător şi transparent. Trăieşte viaţa sub toate aspectele ei.

PUNCTE FORTE

Profund

Serios

Orientat spre succes

PUNCTE SLABE

Dependent

Neliniştit

Distras

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Ziua de naștere 31 decembrie
Ziua de naștere 30 decembrie
Ziua de naștere 29 decembrie
Ziua de naștere 28 decembrie

Leave a Reply